Aysedgrlikrkmz bebekteyaparimkariyerde bende her zaman giyebileceğim şeyler almak istiyorum hamilelik sonrası da giyebileyiö diye iki hamile taytı alsam yeter sanırım 🤰🏻
bebekteyaparimkariyerde Aysedgrlikrkmz vallahi bana yetiyor doğum temmuza geleceği için üç dört tanede badi falan alırım artar bile gibime geliyo tabibi daha şiştiğimde ne olacağını şimdiden kestiremiyorum.liktalı ve bol dökümlü şeyler almaya özen göster yeter gibime geliyo ya.
Aysedgrlikrkmz Damla21koksal elbiseler güzel oluyor yaaa normalde de giyilir bende elbise almak istiyorum önümüz de yaz 🥰🥰
Erham Aysedgrlikrkmz valla ona da aldım su an 25 haftadayız eşyası dolu onunda benim de. Tek sorun klasik kıyafet bulmak biraz zor onlarida büyük beden alıyorum hamile almıyorum
Gulsen1989 26 haftalığım sadece bi tane hamile pantolonu aldım 3 tane de büyük külot aldım geri kalan şeyler oluyor hala
DeryaOguzhan Ben hızlı kilo aldım ilk üç ayda o yüzden 4. Aya girdiğimde hamile pantolonu aldım iki tane bir hamile taytı üst olarak hiç bişey almadım sayılır salaş kazak aldım bi iki tane hamilelilten sonra da giyilebilir. Ha bir de iç çamaşırları var. Alt çamaşırların hepsini pamuklu ve large yaptım. Üst çamaşır olarak da lcw da kaplı atletler var hem sütyen hem atlet ikisi bir arada iyi ki almışım inanılmaz rahat ettim . Geçenlerde emzirme özelliği olanlardan gelmiş iki tanede onlardan aldım. Ayrı ayrı emzirme sütyeni atleti almaktansa
Eda0509 Sengulkrgz ben 13 haftalığım şimdiden sıkmaya başladı pantolonlar iç çamaşırları. 1 ay kadar bekler bol biseyler alırım diye düşünüyorum. Dar olunca rahatsız oluyorum çünkü
Busracmnn Aysedgrlikrkmz aynen insan çok hevesli oluyor bende bebeğimin elbiselerini aldım aldiklarimi yıkadım kurusun ütülücem 34 haftalığız prensesim olcak inşallah 🙂😍😍
Aysedgrlikrkmz Busracmnn ay maşallaj çok az kalmış 🥰 hayırlısıyla sağlıkla gelir inşaallah 🙏🏼 Biz daha yolun başındayız 10+2 sen selamlar 🥰🥰
Busracmnn Aysedgrlikrkmz inşallah😍🙏 zaman hemen geciyo bi bakmışsın son haftalara gelmişsin inşalalh sende bebeğini sağlıkla kucağına alırsın 🙏🤗
Polo Aysedgrlikrkmz vücudumun durumuna göre baya aldım İki pantolon üç tayt bi pjama Üst baya aldm Elbisede öyle Hep ihtiyacıma yönelik oldu
Aysedgrlikrkmz Polo 🥰 ben önümüz yaz yaa elbise tercih edecek gibiyim bi de tayt tişört hep giyebileyim diye daha çok bebeğime bşyler almak için sabırsızlanıyorum 🥰