esractn Aysedgrlikrkmz 20 haftalik olduk ikizlerimle henuz almadim hic kendi kiyafetlerimj giyorum ama haftaya bisiler bakmayı düşünüyorum yavas yavas. Sıkmaya başladı çünkü birazcik
Melike26 Aysedgrlikrkmz 24 haftalık oldum. hala üst için kendi trikolarımı kazaklarımı giyiyorum.kapalı olduğum için zaten çok dar giyinmiyordum. Sadece göbiş çıktığı için pantalon ve taytlar aldım. Taytlar vazgeçilmezim oldu hatta 😊
Aysedgrlikrkmz Busracmnn ya bende çok hevesleniyorum ama daha erken bol tişört ve taytla bitirmeyi düşünüyorum hep bebeğime bşyler almak istiyorum cinsiyeti bi belli olsa 🥰🥰🥰🥰
Aysedgrlikrkmz Figennn bende tayt ve tişört le bitirmeyi düşünüyorum ama bakalım bi yandan da heveslenmiyor değilim 😅🥰🥰🥰
Sengulkrgz Figennn eee giydiginiz pantolon giydiginiz ic camasirlari sikinti yapmadi mi ne bileyim yaaa sasirdim
Busracmnn Aysedgrlikrkmz aynen insan çok hevesli oluyor bende bebeğimin elbiselerini aldım aldiklarimi yıkadım kurusun ütülücem 34 haftalığız prensesim olcak inşallah 🙂😍😍
Aysedgrlikrkmz esractn ay maşallah ikizler mi 🥰 20 haftalıkken kendi kıyafetleriniz oluyor mı ne güzel karnınız çok çıkmamış o zaman 🥰
Aysedgrlikrkmz Melike26 ay tayt en güzeli bence de ben de tayt tişört bitirmeyi düşünüyorum ama bakalım nasıl olacak hevesleniyorum bi yandan da ama işte 🥰🥰🤰🏻
Damla21koksal Aysedgrlikrkmz Bn 5 aylıkken falan hamile tayti pantolunu bide iki tane elbise aldım güzel güzelde giydim 😍
Melike26 Aysedgrlikrkmz tayt alırsın üzerine de özendiğini şeylerden al içinde kalmasın 😊 ama ben hiçç öyle çokk çok güzel hamile kıyafeti görmedim 😀
Aysedgrlikrkmz Sengulkrgz iç çamaşırları benim kendimde yüksek bel giyiyordum hep şimdi de rahatça giymeye devam ediyorum 🥰
Eda0509 Sengulkrgz ben 13 haftalığım şimdiden sıkmaya başladı pantolonlar iç çamaşırları. 1 ay kadar bekler bol biseyler alırım diye düşünüyorum. Dar olunca rahatsız oluyorum çünkü
Damla21koksal Aysedgrlikrkmz kesinlikle bn annemin zoruyla aldım bunların hepsini ama smdi iyki almisiz dyorum 💙
Aysedgrlikrkmz Melike26 ya bende bakıyorum böyle salaş hamile kıyafetlerine hiç güzeli yok hep yapışık dar basit şeyler imiş gibi geliyor ama bakalım elbise de cazip 🥰🥰🥰
Sengulkrgz Aysedgrlikrkmz hmm iyi vallaha iyi gobekten oluyor... ben 12 haftalikken pantolonuma sigamadim gerci gazda vardi onun etkisi de vardi fakat hamile pantolonu alinca djnya varmis dedim...
Aysedgrlikrkmz Sengulkrgz bendim pantolonlar yüksek bel saf paçaydı şimdi biraz sıkmaya başladı bende de göbek çıktı ama gaz bence hamilelik göbeği daha değildir erken gibi 😊
bebekteyaparimkariyerde Aysedgrlikrkmz kıyafetlerim dar gelmeye başladığında çünkü dar kıyafetten nefret ederim pantolonla kazak aldım ikişer tane yeter zaten kaç ay giyicez.
Aysedgrlikrkmz bebekteyaparimkariyerde bende her zaman giyebileceğim şeyler almak istiyorum hamilelik sonrası da giyebileyiö diye iki hamile taytı alsam yeter sanırım 🤰🏻
Aysedgrlikrkmz Damla21koksal elbiseler güzel oluyor yaaa normalde de giyilir bende elbise almak istiyorum önümüz de yaz 🥰🥰