oglussannesiiii Fulya12- yeni almaya başladım daha hazırlayamadım riskli gebelik biraz tansiyon sıkıntım var 28 haftalığım o yüzden almaya başladım artık
annelerhakkinda1 Fatmadmr37 bende bu haftalara kadar beklemiştim ama kızım 34+5 te geldi ve çantasız kalmak zorunda kaldım 🥲🥲🥲
aydilss Fulya12- bende 31 haftalığım anca geçen hafta hastane çantasına konacakları yıkadım ütülenmeyi bekliyor hala.. 🫠
Grendaaii 32 de doktorum hazırla dedi herşeyi misafir odasında kabataslak hazırladım 35 de hurçlayıp valizledim çantamı kapattım😂😂
minnakhanimmm Fulya12- 32+3 haftalığım hâlâ başlamadım az bir eksiğim kaldı onlarıda tamamlayıp öyle başlamayi düşünüyorum
Suheyle1 Fulya12- ben bugün hazırladım 37 haftaya girdim 😬 önünüzdeki hafta 26sında planlı sezaryenim var siz benim gibi olmayın erkenden yapın kalsın🙄
pembeayakkabilikiz Fulya12- ilk gebelıgımde hazırlamadım 37 38 de hazırlarım demıstı anıden 36 haftada hazırlıksız geldı kızım. O yüzden bu gebelıgımde 30 hafta olmadan ben hazırlayıp bı kenara koymayı düşünüyorum.
Suheyle1 Denizz43 ayyy ben yalnız degil mişim megerse 😅 ikinciyi 37de bugün hazırladım haftaya da doguöa gitcem ahahs😁
ikibebisannesii_45 Fulya12- 34+2 yim 33 ten beri hazırlıyorum mutlaka eksik bir şeyler çıkıyor ekleme yapıyorum. Sağlıkla gelsinler inşallah 🙏🏻
ErsBegAs Fulya12- 30da başladım 34te bitirdim hala aklımda koymam gerekenler var jdjdjsjs ıslak mendil gibi.. ama üşeniyorum
Devran 35+5 im hazırlamadım 37 de falan hazırlarım zaten herşey yerli yerinde bi alıp bavula koycam o kadar
leylasinan Fulya12- 36+3ten selamlar hazırlamaya başladım bebeğin kıyafetleri tamam bebek bezi falan bakım ürünleri kaldı. Evden çıkamıyorum çok agirlastim internetten de alırsam gecikirse diye korkuyorum
Neuemama_2024 Haftaya girdim hazırladım. Öyle zorlandım ki keşke önceden yapsaydım dedim ama şükür hallettim her an doğuracak gibi bir his geliyo bana 😩 korkuyorum heycanlanıyorum seviniyorum üzülüyorum çok değişik bi haldeyim 😢
Selim_Alparslan Fulya12- Bende 31 haftaligim canım. 26.haftada hazirladim. Iyiki hazırlamışım asla yuruyemiyorum cok agirlastim surekli tuvaletteyim. Çantamda fazla var eksik yok 🌸