minismom papatyakokulugece alla alla dedigim gibi benimkinde sorun var o zaman erimedi bide calısan kasar peyniri erimez stn tost peyniri alcaktın diyo 😂😂 ayarda yedim bugun 🤣
minismom 2bebelianne yok gecmemis canım calısana sordum bugun sanki ilk defa kasar yiyorum kasar peyniri erimez stn diyo 😂😂
minismom Kanye hahaha heyecan kataym dedim 🤣🤣 ustunde kasar peyniri yazıyo ambalajını degistirmemislerdir heralde 😀 kocis aldatsa buraya yazıp vakit harcamam kız parca pincik ederim onu 😂😂
minismom Minikyavrum46 alla alla boylesi bana denk geldi o zaman calısanda kasar erimez stn diyo 😂 ilk defa kasar yemiyorum sonucta diyorum tost peyniri yemissinizdir diyo 🤣🤣 ay dun aramızdaki diyaloga aglasammı gulsemmi bilemedim 😂😂
nusaiba minismom Kaşar değil de tost peyniri olabilir mi ? Onlar erimiyor çünkü. Tarım kredi kullandım iyiydi erimesi, iade edebilirsiniz kullansanız bile böyle bir hakkınız var. Sütaş en iyisi, koruyucu falan da yok.
minismom nusaiba yok canım kasar yaa dun gittimde calısan sıkıntı olabilirde dmedi direk bana dedi ki kasar erimez stn 😂😂 hic kasar gormedim cunku ben 🤣🤣
GizemHamza34 minismom aslında bende geçenlerde aldım ama bir sıkıntı olmadı kuymak yaparken bile kullandım gayet iyiydi sizinkinde bir sıkıntı var bence
minismom GizemHamza34 blmem oyle tavada flan denemedimde tostun icinde denedim o zamanda erimesi lazımdı
nusaiba minismom tarım krediden patates aldım 1 saat haşladım küçük doğrayıp, hala sertti. Gittiğime söyledim kıza o kızartmalık patates haşlanınca pişmemesi normal dedi. O hesap olmuş kaşar erimez. İyice şaşırdılar.