vildann__ sirius8 canım ovulasyon testi vardı onlarla deniyoruz bazen erken yumurtlama oluyor bazen geç misal benimki geçen sefer adetime 5 gün kala ben yumurtlama gördüm Bu ay ise 14 gün yumurtlama gördüm ovulasyon testi t çizgisi c’den biraz daha koyu
sirius8 vildann__ bende bu ovulasyon testlerinden sipariş ettim canım . Gelince deneyeceğim takvime göre denemiştim 14. Gün falan denk getirdik sonra adete yakın dönemlerde değerlendirmedik belki de o günler yumurtlamıştım bende
vildann__ sirius8 yumurtanın çatlamasını da testten yine anlıyoruz bu sefer c çizgisi çok koyu t çizgisi biraz hafif oluyor
vildann__ mm_m954 Rabbim kimsenin kucağına boş bırakmasın Ben de bazen öyle hissediyorum bazen hissetmiyorum bilmiyorum
cylnkaya49 5 tenmuuzda yumurtlamam olmuş 7 sindedir ilişkiye girildi ve daha 10 gün olmuş varsada belki bu yüzden negatif çıktı bilmiyorum
Iremorhan123 Ya tarihler aynı benimde 6 sında çatladı bugün kan verdim daha çıkmadı idrar testleride negatif çıkıyor 11. Gün artık pozitif olması gerekmez mi ya
vanilya_kokusu_ Elailelale teşekkür ederim canım kasik ağrısı vardi regl.olacak gibi göğüsum.sanki şişmişti akıntı bide
nicky vildann__ aynı şekilde 5 temmuz yüksek gözüküyordu bugün test verdim negatif çıktı. Bence bekleyin hevesiniz kırılmasın geç döllenme vs olabiliyormuş sanırım adetiniz gecikirse test verin
Mavissi Benimde 5 temmuz yumurtlama 6 sı çatlamaydı bugün gebelik testi negatif olsa çıkardı diye düşünüyorum
cylnkaya49 Mavissi bence erken hepimizin ki aynı çünkü hepimiz aynı değiliz ama o yüzden regılımızı bekleyelim benim 1 günüm kaldı bugünü saymazsam
seedagungorr vanilya_kokusu_ canımm son adet tarihlerimiz aynı yumurtlama dönemimizde aynı test yaptım ama silik çıktı bir de reglime 6-7 gün varken 3 gün pembemsi kahverengi akıntı geldi yarın da regl olmam gerekiyor ona göre kan vereceğim sende akıntı gelmiş miydi 🥹