Yuuki Burnosunn_annesi Bizde de benzer durum var hafif hafif lekeli kan geliyor bu normalmiymil yani göbek düşme sonrası, sizden halen geliyor mu
Burnosunn_annesi Yuuki evet canım normal yani bugün doktorumuz öyle dedi biizmde kabuk tutmuştu sonradan kabuk akınca Hafif böyle kan geliyordu zıbına da bulaşmıştı doktor baktı kokladı hatta sıkıntı yok dedi bakalım inşallah olmaz
Burnosunn_annesi staRmama bugün götürdüm kuzum şükür baktı dedi normal göbek düştükten sonra böyle. Kuru tut falan dedi banyo yapınca bakalım inşallah geçer
Bnguuu_102 Burnosunn_annesi geçmiş olsun kuzum sıkıntı yok değil mi şuanda hiç girmiyorum görmüyorum valla kusura bakma
Burnosunn_annesi Bnguuu_102 sagol kuzum Allah razı olsun çok şükür sıkıntı yok dedi doktor normal düştükten sonra dedi biraz daha iyi şimdi🤲🏻sem nasılsın İyi misin
Sydnr58 Burnosunn_annesi ben gitmiştim kulak çubuğu gibi birşey ile göbek deliğine siyah bir şey sürmüştü doktor sonra daha olmadı
Sevgii_ Burnosunn_annesi düştükten sonra 1 hafta kadar akıntısı olmuştu sonra düzeldi doktor normal demişti
Burnosunn_annesi Sevgii_ teşekkür ederim evet biz de akıntı yoktu hafif kabuklanma oluyordu kabuk kalkıyordu hafif çok az. Nokta kan oluyordu yapıyordu zıbına şükür onlar dedi doktor şimdi iyi