Burnosunn_annesi mervesaidhuzeyme çok teşekkür ederim yarına kontrol var o ara inşallah bakmış olur inşallah bizimkide gecer
Yenibirannee Burnosunn_annesi evet benimde 2 kızımda aynısı oldu canım kuruyana kadar hep öyle zıbına yapıştı 1 damla bile değil ama kan leke şeklindeydi doktorum krem vermişti bide hiç yıkama iyice kurusun demişti
hhaziran Burnosunn_annesi kızımında kanaması olmuştu zıbına yapışıyordu, yada banyo ettirdiğimizde havlusuna bulaşıyordu. Doktoru 2. Doz k vitamini aşısı yaptı sonrasında kanama vs hiç olmadı daha
Busraseyma Burnosunn_annesi göbeğini kuru tut canım sezeryan olduysannsargi bezi veriyorlardı ondan koy kurur geçer hiç bişey olmaz Allahin izniyle
Burnosunn_annesi Busraseyma sargı bezi var canım yarın bırakayım doktorada danışayım yapayım öyle kurusun Allah razı olsun 🌸
Kubra0021 Burnosunn_annesi canım benim bebekte şuan 25 günlük haylada kanıyor dün götürdük göbek bağını yaktılar şuan iyi kanaması yok inşallah iyileşir ya bide sarılığı yüksek dua et banada
aysegull01 Burnosunn_annesi bizimde öyle olmuştu doktor her ihtimale karşı tekrar k vit yaptırdı 2 gün sonra kurudu hemen
Burnosunn_annesi Kızlar hepinize çok teşekkür ederim Allah razı olsun bugün doktora gittik doktor muayene etti hiçbir sıkıntı yok dedi göbek düştükten sonra ara ara böyle olabilir dedi kuru tut Çok sevindim 🥰🤲🏻 dün çok korkmuştum 🥺
Yuuki Burnosunn_annesi Bizde de benzer durum var hafif hafif lekeli kan geliyor bu normalmiymil yani göbek düşme sonrası, sizden halen geliyor mu
staRmama Burnosunn_annesi kuzum doktora götür benim oğlumun da öyleydi antibiyotikli bir krem vermişti ve tekrar K vitamini yapmışlardı
Burnosunn_annesi staRmama bugün götürdüm kuzum şükür baktı dedi normal göbek düştükten sonra böyle. Kuru tut falan dedi banyo yapınca bakalım inşallah geçer