damlaatlass ug_fa-3diplomalianne bende sakaryadayım daha yeni öğrendim doktor araştırıyorum yardımcı olur musunuz
bymiraymom ug_fa-3diplomalianne 🙋🏼♀️ ben şuan devlete gidiyorum varsa önerebileceğiniz doktor özel klinik falan da olur önümüzdeki haftalarda gitmek istiyoruz 🌸
Burcussuss ug_fa-3diplomalianne ben de Sakarya’da yeniyim medar hastanesinde Özge bakkala takipliyim ilgili bir doktor çok memnunun aynı zamanda devlet hastanesinde Erdal çil e gittim bir defa o da çok ilgiliydi
-rabiss54- ug_fa-3diplomalianne serdivan yazlıkta oturuyorum eğitim araştırma hastanesine gidiyorum ayriyeten özel kliniğe de takipliyim
ug_fa-3diplomalianne damlaatlass ah canım ben de yeniyim sakaryaya çok olmadı taşınalı ben şuanlık eğitim araştırma hastanesine gidiyorum bende öneri isteyecektim şu an ki doktorum iyi ama belki daha tecrübeli daha iyi bi doktor bilen vardır
ug_fa-3diplomalianne bymiraymom valla bende eğitim araştırmaya gidiyorum canım doktorum çok iyi ama tabi bende öneri istemeye geldim daha tecrübeli daha iyi bi doktor bilen vardır diye
-rabiss54- bymiraymom Reyhan kaplan hafizoglu oneririm çok çok memnunum özel kliniği var ilk dogumumu da onda yaptım bunda da yapcam nasipse çok ilgili
bymiraymom ug_fa-3diplomalianne ara ara özele gitmeyi planliyoruz biz de devlette eşim giremediği için 🥹
aselsura ug_fa-3diplomalianne bişey sorabilir miyim orda detaylı yaptıranınız varmı Kocaeli deyim ama detaylı sknt özele para veremiyorum orda randevu var gözüküyor ondan soruyorum