Katya1 Songulmtlu ben ilk düşüğümde gitmiştim son saatlerdi ilgisizdi belki yorgunluk filan oldu ondan diye tekrar şans vermek istedim şimdiki gebeliğimde ama hiç memnun kalmadım ultrasona bakmasıyla kalkmam bir oldu hiçbir şeyde söylemedi ne sorduysam olabilir normal diyip geçiştirdi o yüzden bir daha gitmem.
XMelodika nazlis1562 bende oraya gidiyodum ama bazı doktorları biraz değişik bilgilendirmesi tedirgin edici fatma hoca , yeliz hoca ve necati hoca önerildi bana sizede fikir olsun
gzeminn SevvaallEr tamam sevinirim ben de medipole gidiyorumda arada suan. Baya fark var zburnda oturuyorum eger degismsmezse avrasyada yaparim belki
mucizebebegimmm nazlis1562 ya ben Kahramanmaraş’ta deprem olduğunda sevk hasta olarak gittim, 38 gün yatışım oldu perinatoloji servisinde doğumumdan falan çok memnun kaldım. Gerçekten ebeleri, hemşireleri, doktorları çok güzel ilgilendiler.
Ezgiiiiiiiiii Kbra9743 Bende Dilek hocayla başladım iki kere gittim daha önerisi fikri olan varmı merak ediyorum açıkcası 🥰
fesude Ezgiiiiiiiiii Gülseren Polat benim doktorum. Bir arkadaşımın tavsiyesiyle onu tercih ettik. Çok tatlı bir kadın. Şimdilik onunla devam etmeyi düşünüyorum umarım sorunsuz devam ederiz ☺️
Hcrmgn İstanbul Ümraniye hisar hospital ıntercontinental Esra Tuştaş HABERAL mükemmel bir doktor sakin yatıştırıcı sizi dinleyen ve yönlendiren müthiş bir hekim
birsak İstanbul özel avrupa şafak hastanesi doktorum Binnur Babacan muayene ücreti 1500 dü en son gittiğimde ve doktorumdan çok memnunum özellikle riskli gebelerde alanında çok iyi benim bir düşük 2 de kimyasalım var şimdi 12 haftalık hamileyim ☺️
SanemmS Esraerdgn95 orası devlet mi oluyor bende Niğde Ömer halisdemir egitim ve araştırma hastanesinde düşünüyorum doğumu da
Gokcin Ankara Bilkent Şehir Hastanesine gidiyorum Necati Hoca .randevu bulamadığımdan haftaya Özlem gündüz e gidicem ilk defa bilmiyorum nasıl. Son 8 günüm😊
yagmurkose Op.Dr.Belgin Esen İstanbul esenlerde kendi muayenehanesi var, muayene ücretide uygun. Her hastasıyla o kadar ilgili ki siz sormadan herşeyi anlatıp bilgilendiriyor asla kafanızda bi soru işareti kalmıyor. Şiddetle tavsiye ediyorum 🌸