SevvaallEr gzeminn En son 52 sezeryandı galıba 46 vajinal dogumdu assagı yukarı boyle bır fıyattı 2150 tl de muayene ucreti var ama temmuz zamı gelıyor sanırım hastanelere ara zam henuz temmuz ayında gıtmedım daha arttımı tam emin değilim pazartesi gıdıcem guncel fıyat degısımı olduysa haber verırım
gzeminn SevvaallEr tamam sevinirim ben de medipole gidiyorumda arada suan. Baya fark var zburnda oturuyorum eger degismsmezse avrasyada yaparim belki
Zuleyhadere25 NaimeYilmaz Erzurum şehir hastanesindeydi BERNA AŞIR iki bebeğimede ona bakıldım dogum onunla oldu ama şimdi özele geçmiş malesef 🥰 3. Bebeğimde farklı birine gidiyorum ama keşke o olsaydı
mucizebebegimmm btl194 Liv hospital Gaziantep Ali Ovayolu doktorum. Zaten doktorumu da görüştüğüm psikoloğum araştırıp önermişti.
deletedmom43191 Tekirdag çorlu vega hastanesi Abdullah cevrioglu Çerkezköy devlet hastanesi halime seyda talay
zuk SeydaGolcuk0 Pursaklar degilmi bende Çankırı’da özele gidiyorum ama Ankara’da başka bı hastane bulmak istiyorum
fesude Ezgiiiiiiiiii evet ben oraya gidiyorum. Geçen hafta cuma ilk kez gittim yarın da kontrol için yine gideceğim
MnvAkcl Adana- Prof.Dr. Ahmet Barış Güzel özel kliniği. Seviyorum hocamı çok gerçekçi, güven verici ve sakinleştirici bir yapısı var 🙏🏻
Ezgiiiiiiiiii Kbra9743 Bende Dilek hocayla başladım iki kere gittim daha önerisi fikri olan varmı merak ediyorum açıkcası 🥰
Anonimus NaimeYilmaz İstanbul avrupa yakasında Gürkan Ağralı kendi muayenehanesi var 🥰 doğumu da Atakent Acıbadem’de yapıyor 🐣
XMelodika nazlis1562 bende oraya gidiyodum ama bazı doktorları biraz değişik bilgilendirmesi tedirgin edici fatma hoca , yeliz hoca ve necati hoca önerildi bana sizede fikir olsun
mucizebebegimmm nazlis1562 ya ben Kahramanmaraş’ta deprem olduğunda sevk hasta olarak gittim, 38 gün yatışım oldu perinatoloji servisinde doğumumdan falan çok memnun kaldım. Gerçekten ebeleri, hemşireleri, doktorları çok güzel ilgilendiler.
Katya1 Songulmtlu ben ilk düşüğümde gitmiştim son saatlerdi ilgisizdi belki yorgunluk filan oldu ondan diye tekrar şans vermek istedim şimdiki gebeliğimde ama hiç memnun kalmadım ultrasona bakmasıyla kalkmam bir oldu hiçbir şeyde söylemedi ne sorduysam olabilir normal diyip geçiştirdi o yüzden bir daha gitmem.
Songulmtlu Teşekkür ederim ben gittim oraya da baya ilgili bi hocaydı cinsiyeti direk söyledi aceba yanılma olur mu emin olmak istiyorum bidaha sormakta istemedim tam emin söylemedi gibi