MTR Arkadaşlar merhaba 14 temmuzda aşılama oldum. 1.gün hafif lekelenme yaşadım ve kasık ağrısı 2.gün Bel ağrısı 3.gün bela ağrısı 4.gün bel ağrısı ve ve regl sancısı Aşılaması tutanlar lütfen yorum yaparmısınız belirtileriniz nelerdi ?
Leontiine MTR bende sadece kasık ağrısı olmuştu canım saniyelik ama nefes kesici ağrılardı başka bir belirtim yoktu adetim gecikince öğrendim. İnşallah tutar güzel haberler alırsın 🤍🤍
Merve9337 MTR Merhaba inşallah hayırlı güzel haberler alırsınız 🥰 Ben aşılamanın 8.günü meraktan kan vermiştim çok erken olmasına rağmen 69 ile öğrenmiştim hamile olduğumu belirtilerde kasık ve bel ağrısı vardı ama çok değildi. Aşılamanın 13. Günü gibi yerleşme kanaması yaşadım ama leke şeklindeydi kahverengi çok fazla bir leke değildi. Bugün 14 haftalık olduk Allahın izniyle ikizlerimizi bekliyoruz 🥰🥰
Shdjdjsjxj MTR canım merhaba, ben aşılama hakkında hiç bir bilgim yok bana bu sürece nasıl geldiğinizi süreçte neler yaptığınızı anlatır mısınız ne kadar tuttu ne kadar zaman geçti
MTR Leontiine inşallah canım pcos var bende 2 yıllık evliyim ve hiç gebelik elde edemedim ilk defa aşılama denedik bakalım
Ergunbaby1 SebahatR SebahatR kaçıncı günde başladı acaba 4 günüm bel ağrım var goguslerimde hafif bı ağrı var sizdede oldumu acaba
SebahatR Ergunbaby1 2. Günü başladı son 2 gün kala belirtiler gitti sonra bi an test yapayım dedim 13. Gün silik bi şekilde pozitif gördüm 🥹🥰 rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar afiyetle inşallah 🤲🏻🥰
Ergunbaby1 SebahatR benimde ilk gün bı kaç saat sonra olmuştu 3 gün bel ağrım sırt ağrım oldu gosguslerimde hafif bı ağrı var inşallah benimde tutar isteyen herkese nasip olsun inşallah
Vildan17 Benimde 11 temmuzda yapıldı 15 gün dolunca kan testi yaptır dedi doktorum bu aralar bel ağrım ve kasık ağrım var inşallah tutmuştur
SebahatR Ergunbaby1 amin inşallah olur moralini yüksek tut olacağına inan bide her ezan okunduğunda ya musavvir ya erhamerrahimin çek elini karnına koyup bide enbiya suresinin 89. Ayetini oku Allah’ın izniyle tutar inşalalh ben öyle yaptım 🥰🥹🤲🏻
MTR Merve9337 benimde belim 2.günden beri ağrıyor bugün 4.gün arada bi kasık ağrısı vuruyor umarım tutunmuştur Allah’ın izniyle 🤍🌸