Bbgg Bebis25 igg pozitifse bağışıklılığınız var demek, bendeki aktif enfeksiyon görünüyor . Fakat ben sürekli evdeyim herhangi bir semptom vs hiçbir şey yok, avidite verdim sonuçların temiz çıkmasını umuyorum 😣
Bebis25 Bbgg Evet bağışıklık var gösteriyo ama çocuğa bişey geçer mi korkusu da içimde yok değil. Tekrar kan vermemi sonuca bakmamı istedi Dr ama eğer atlattiysam çocuğa bişey geçmezse tekrar testee getek var mı ki🤔
Bbgg Bebis25 ne kadar süre önce geçirdiğiniz önemli hamilelikte denk geldi mi diye ona bakılıcak demekki 😟
Bebis25 Bbgg Açıkçası süreyi bilmiyorum nasıl atlattım onu bile bilmiyorum bağışıklığımin çok düştüğü bı evre vardı muhtemelen o zaman kaptım bu illeti o zaman bağışıklığımi güçlendircek bir iki vitamin aldım sabah akşam onu kullandım ama bu igm den habersizdim. Gebelikte atlattığımi öğrendim. Atlatmış olmama rağmen bebeğime bişey olur diye çok korkuyorum
Bebis25 Bbgg Perinatoloji ye detaylı da gideceğim yani 3 hafta sonra falan. Dün kan verdim PCR testi için negatif çıkmış şuan aktif birşey yok görünüyo vücudumda. Daha önce geçirdiğim görünüyor ama bebeğimi emzirememekden vs çok korkuyorum
Bbgg Bebis25 ben avidite testi vermiştim iki yerde sonuçlarım yüksek çıktı şükür doktor önceden geçirmişsin dedi, sizin de öyledir zaten hiç evham yapmayın bir şey yoktur Allahın izniyle
Farmik Bbgg evet hepsini söylediler biz amniosentez yaptırmadık çünkü Avid de sonucumuz yüksek çıkmıştı
Bbgg Farmik ben 2 yerde verdim avidite , biri 64 biri 76 çıktı yüksek avidite yazıyor yanlarında doktorum 3 aydan önce geçirmişsin dedi çok şükür 🤲🏻