Bbgg Kızlar anti rubella ıgm 5,80 çıktı . Igg değerlerine bakılmadı . Başına gelen var mı? 7+3 üm 😣😣😣😔
ddefnos Bbgg canim değerini bilmiyorum ama pozitif çıkması iyi bisey bagisikligin olduğunu gösteriyor arastirdin mi hic
Bbgg ddefnos ıgg bağışıklılık gösteriyor maalesef. Igm hastalığı ya şuan ya da daha önce geçirdiğime işaret ediyor. Doktor tahlilleri tam istemediği için şuan muallakta kaldım. 😟😟
Bbgg aydilss kullanıyorum riskli diyor , doktorum da izinde pazartesi görüşelim sonuçlar için demişti özele gidiyorum acaba yarın bi şehir hastanesine gidip oranın labaratuarına mı versem ki
Onurbanuu Bbgg sadece tek bır degere bakılmıyor bı degerı daha var onada bakılıyor bununla bırlıkte onada bakın bi
Bbgg Onurbanuu evet doktor ıgg istememiş ya stres oldum 😔 doktor da pazartesi gelicek şuan izinde , bugün şehir hastanesine gitsem mi
Farmik Bbgg benim de igm pozitifti hamilelik boyu stresle geçti ve şu an 40 günlük oğlum her şey yolunda merak etme yalancı pozitiflik olabiliyor
Bbgg Farmik yaa çok şükür ,sizden avidite testi felan istedikler mi ya da amniyosentez sıvı alıcaz felan dediler mi
Farmik Bbgg evet hepsini söylediler biz amniosentez yaptırmadık çünkü Avid de sonucumuz yüksek çıkmıştı
Bebis25 Benimde igg ve hiç pozitif çıkmış ama chatgb atlatmissin şuan bı aksilik görünmüyo diyo. Hamilelikte bu nasıl kapılıyor anlamış değilim
Bbgg Bebis25 igg pozitifse bağışıklılığınız var demek, bendeki aktif enfeksiyon görünüyor . Fakat ben sürekli evdeyim herhangi bir semptom vs hiçbir şey yok, avidite verdim sonuçların temiz çıkmasını umuyorum 😣