kbrkkk Selsi amiiin canım ❤️ ortalama 120.000-200.000 civarı oluyo canım ilaçlar tetkikler herşey dahil kişiye göre değişebilir diye düşünüyorum.
kbrkkk Esayyy977 eğer ilk testinde çıkmazsa lütfen üzülüp kendini de bebişi de üzme ama olur muu 🤗 bizimkiler güçlü annelerin güçlü bebişleri inşallah kucağımıza alacağımız günleri görelim 🤲🏻 test sonucunu paylaş mutlaka merak ederim 🤗
Esayyy977 kbrkkk evet ilk teste takılmamayı kafaya koydum kendimi üzmicem inşallah 🙏 sağlıkla tutunacak bebeklerimiz inanıyorum 😊❣️
Fuunndaaa Bende 2 temmuzda transfer oldum çok şükür pozitif bugün 20. Günüm, darısı bekleyen herkesin başına🙏
kbrkkk Fuunndaaa maşallahhh 🥰 Rabbim kucaklarımıza almayı nasip etsin, kimsenin kucağı boş kalmasın inşallah 🤲🏻
kbrkkk Esayyy977 yeni yeni plasentalarını oluşturuyorlar hcg bugünden itibaren yükselmeye başlar hiç canını sıkma canım inşallah sonuç çok güzel olacak 🤲🏻❤️
Esayyy977 kbrkkk bugün tekrarladım ya yine bişey çıkmadı negatif sanırım benimki kanda bir sürpriz olmazsa
kbrkkk Esayyy977 kuzum hiç öyle düşünme yarın mı kan vereceksin salı mı? Allah’ım sevindirsin inşallahh 🤲🏻🥰
Esayyy977 berivantas 6. Gün predictor early yapmıstım 8. Gün bugün miratech yaptım ikisindede çıkmadı 🥲