busra1708_ Burcu81- ayyy ben de yataktan nefret ettim artık, o saatte tv de de hiçbir şey yok, Netflix blutv ne ararsan var ama geve uyuyamayınca o kadar etkileniyorum ki psikolojik olarak hiçbir şey izleyesim de gelmiyor
Burcu81- busra1708_ öle oluyo vallahi meyve falan atıştırıyorum ben balkonda oturuyorum sende dene dikkatini dağıtınca bi tık daha uyuyabiliyosun zor da olsa 🥹
Burcu81- Annekuzusu123 31+4 haftayım birkaç kere söledim alttan muayene ettiler su gelişi var mı diye oda çok canımı acıttı progestan fitil kullanıyorum ondan olduğunu düşünüyorum ben
Burcu81- leylasinan ben vantilatör açmaya korkuyorum hasta olurum diye grip olmuşum zaten nasıl becerdim bilmiyorum ama dünden beri onun acısını çekiyorum dikkat et bence bu sıcakta bide hasta olursan 🤦♀️
leylasinan Burcu81- klima olmazsa dayanılmaz 42 derece sıcaklık gündüz balkona çıkayım diyorum sıcak hava yüzüme çarpıyor bu şekilde devam yapacak birseyim yok
busra1708_ Burcu81- ben de camı açmıştım bu sıcakta ishal olmuşum, dün doktor kontrolüm vardı, bu ara bu şikayetle çok gelindiğini söyledi. Sıcak mıcak demiyor grip-ishal her şey olabiliyor. 😓
cavbella Burcu81- kendim aldım canım ben zaten 4-5 gün düzenli kullandım sonrasında yavaş yavaş bırakmıştım
Burcu81- cavbella şuanlık sarımsak yutuyorum 😭 destevit zaten doktorum vermişti değerim düşük diye diğerlerine de başlarım olmazsa
Burcu81- Annekuzusu123 bence ondan oluyo canım başka arkadaşlar da aynı şeyi söylemişti çünkü progestan fitil su gibi akıntı yapıyomuş hatta doktorları söylemiş biraz sakin kalmaya çalışıyorum onun için
Sumiire leylasinan bizimkilerde öyle yorganla yatıyolar bana menapozlu kadınlar gibi durup durup ateş basıyor hasta olmaktanda korkuyorum duş alıp vantilatör açıyorum sabret diyorum ama nefesim daralıyor bunalıyorum size allah iki katı kolaylık versin ben düzce’de oturuyorum akşamları serin oluyor burası ona rağmen dayanamıyorum sizi hiç düşünemiyorum antalya gini biyerde
Sumiire Burcu81- aaa ismini fark etmemişim😅 sende düzceliymişsin hangi doktora gidiyosun bari burdan başlasın muhabbetimiz😅
Ezgiii93 Burcu81- bende 4 gündür gribim burun tıkanıklığı aşırı terleme burun akıntısı daha geçmedi tat koku alabiliyor musunuz ben doktoruma gittim bol bol sıvı ve portakal kırmızı pancar havuç greyfurt kivi şeftali bunları önerdi bunları yiyorum şükür bugün daha iyiyim
Burcu81- Ezgiii93 geçmiş olsun canım bende aynı tat koku gitti bol bol C vitamini ile toparlarız inşallah evimde çok güneş alıyo çok sıvı kaybediyorum zaten
Burcu81- Sumiire canım ben ilk başta muncurluya gittim Büşra Şahin’e bende çift rahim ve girişte perde var onun için ben seni takip edemem dedi riskli olduğum için ereğli echomara gidiyorum İsmail beye 35 haftadan önce gelirse müdahale edemem dedi oda araştırmaya yönlendiriyoruz çünkü yasak dedi öle işte ☺️
Burcu81- busra1708_ gerçekten nasıl oldu bende anlamadım bide o kadar dikkat ediyorum geldi buldu işte bebeğime bişe olmasın da 😔
Ezgiii93 Burcu81- ay inşallah kaç gündür alamıyorsun tat ve koku muhtemel covid oldum diye düşünüyorum tat koku gidince bende aşırı sıvı kaybediyorum özellikle boyun bölgem çok fena terliyor 37+1 deyim ben sen kaç haftalıksın
Sumiire Burcu81- alev hoca var orda 😍😍😍 ilk kızımın doktoru boludaydı oraya geçince uzak kaldı bize 🥲 erken doğum riskini az da olsa atlatmış sayılırsın bişey olmaz inşallah