aysu2015 ArzuTan bende aksine kendim çok aldığımı düşünüyorum normalde de çok kiloyu takan bi insanım ama çevremdekiler de doktorum da gayet normal olduğunu söylüyorlar kilomun
Arife3507 Arife3507 8 martta bebek kuveti file masrapa geliyormus bilginiz olsun. A 101 e gelirse benzer zamanlarda gelebilir
aysu2015 Arife3507 bende yeni gördüm bimdekii iyiymiş A101 e bi ara geldi ama Filesi yoktu o yüzden almamstmm bimdekini almayi düşünüyorum
Cemrenin-yavrulari senayck canım benimde geçen hafta 28+3 deyken 1470 gr çıkmıştı doktorumda şekerden şüphelendi açlık tokluk birşey çıkmadı ama o sıvıyı içmedim. Kilosu boyu 3 hafta önde çıktı 🙄 seninde öylemi oldu haftaları kiloları aynı sayılır
senayck Cemrenin-yavrulari ben 75gramlik yukleme yaptirdim 24haftalikken cunku ailesel risk var ama seker çıkmadı canim kilosu da 10gun falan önde demişti yarın kontrolüm var bakalım fazla mi normallesti mi
Cemrenin-yavrulari senayck benimde Çarşamba günü kontrolüm var bende merakla bekliyorum doktor ne diyecek diye 🙈