Denizz43 3_bebelianne asla affetmem bitti daha ne olursa olsun annem babamda bizi bir araya getirmeye çalışsa asla yaklasmam o serefsize
Denizz43 lux38 malesef aileden evet ben bidaha kendisini görmek dahi istemiyorum kendini bi halt zannetti asıl kendisi istenmiyor hicbiyerde farkında degil bende onu vurmasını bilirdim ama ah alıp da başımı belaya sokamam
3_bebelianne Denizz43 boşver insan olsa yakınını üzmezz sil at bende benzer birşey yaşamıştım 9yıl oldu görüşmüyorum en yakınlarımdan biriydi benimde
ikibebekbiranne_ Denizz43 insanlarla uğraşmak ömür çürütüyor gerçekten. Anneliğinize laf edince, söylediği gibi anne olmuyorsunuz ki. Havlasın dursun sallayın gitsin uğraşmaya değmez ya
Daisyy000 Denizz43 Sen benim anneliğime laf edebilecek son insan bile değilsin hadsiz! Der komple hayatımdan çıkarırım
Denizz43 Daisyy000 engelledim zaten daha da görüşmeyi düşünmüyorum kırmızı cizgim olan evladimdan vurdu beni görüntülü konusurken ağlattı bile beni laflariyla 😪😪😪 bende en son saydirdim pat suratıma kapatti
Denizz43 Esma006 yuz yüze mi aslaaa bitti o iş hic gerek yok yani telefonda da yüz yuzeydik görüntülü konusuyoduk
diyetisyen1anne kimseye bana laf edecek fırsatı vermem, alacakları cevaptan korkarlar denemezler bile. Eğer taviz verirsen her insan ara ara ufaktan yoklar, tepki görmedikçe üstüne gelmeyi artırır. İlk denemede canınını sıkarsan tekrarı olmaz