Denizz43 birisi sizi baya üzdü çocuğunuza laf etti anneliginizden vurdu diyelim tepkiniz ne olur ?? İntikam almaya mi calisirsiniz yoksa engelleyip silip atar misiniz
lux38 Denizz43 intikam almazdım sonuçta o beni anneliğimden çocuğumdan vuruyorsa karşılığını vermezdim çünkü verirsen bilirim ki hem onu seviyesine düşmüş olurum hem de benim ondan farkım kalmaz sadece Allah’a havale ederim bilirim ki kimsenin hakkını kimsede bırakmaz
Gecegunesi Kim olduğuna bağlı , sürekli görüşmem gereken biriyse bunları söylemeye haddi olmadığını net ama düzgün kelimelerle anlatırım. Hayatıma çok etkisi olmayan gereksiz biriyse dikkate almam silerim
Denizz43 Gecegunesi aileden birisi diyim kısaca baya ağır kelimeler etti anneligimden baya vurdu beni
Denizz43 3_bebelianne 😒😒 engelledim bile haddini bilmeyen şerefsizi cok ağır konuştu çünkü bir insan evladından vurulmaz helede cocuk hasta bir cocuksa 😔😔😔
Denizz43 lux38 evet ben bisey yapip da ah almak istemem ama benim ahım ondan tez vakitte çıksın cunku hasta cocugum üzerinden beni vurmaya calisti
lux38 Denizz43 boş verin üzülmeyin siz dediğim gibi Allah’a havale edin eğer aileden biriyse engellemek de çözüm olmaz
Denizz43 3_bebelianne asla affetmem bitti daha ne olursa olsun annem babamda bizi bir araya getirmeye çalışsa asla yaklasmam o serefsize
Denizz43 lux38 malesef aileden evet ben bidaha kendisini görmek dahi istemiyorum kendini bi halt zannetti asıl kendisi istenmiyor hicbiyerde farkında degil bende onu vurmasını bilirdim ama ah alıp da başımı belaya sokamam