Busraa1554 vanilya_kokusu_ ayy senin azcık kalımış aslında şu erken gebelik testleriyle bi deneseydin
Busraa1554 Meral_63 amin canım adeti bekliyeyim diyorum kan için ama kulağımda çok ağrıyor acile gidersem kanda ceririm dayanamam ben verirsem haber vericem kızlar merakla bekliyor 🌸💓
vanilya_kokusu_ Busraa1554 evet sanırım öyle bugün sabah da elimde gene normal bitane vardı onu da yaptım insan artık yalancı.pozitifrwn korkuyor Oda öyle çıktı
vanilya_kokusu_ Busraa1554 4 tane yaptım zaten hepsi aynı çıktı yarın kan vermeye gidecem bekleyemiyorum🥹
Pandapella Busraa1554 test bozuk olabilir başka test varsa evde bence onuda kullan silik çizgi çıkıyorsa yine belkide betan yuksektir ailenizde ikiz var mı
Busraa1554 Pandapella bildiğim kadarıyla yok sabah yaptım test tekrar ama çizgi çıkmadı gibi tam bekleyemedim gerçi iş için çıktık evden ama ilk attığım erken gebelik testiydi diğerinde çıkmaması normal sanki çünkü o normal hamilelik testi 10 gün var adetime
Busraa1554 Damla22306 canım kan verdim bugün 0.10 negatif alttan muayene istedi rahim kalınlığı için yaptırmadım
nder Ben de dünden beri iki tane nimo bir tane freely test yaptım dün akşam üstü yaptığım nimo test silik çıktı bu sabah ilk idrarla yaptığım Nimo test negatif çıktı sonra ecz den freely aldım akşam üstü yaptım silik çıktı belirsizlik yordu beni
Busraa1554 nder evet kan bile verdim düşüm bide doktordan azar işittim üstüne iyice morallerim yerle bir bide düşünüyorum ne kadar stresli bi olay hamile olsam 9 ay napcam ben
Busraa1554 Damla22306 ayy evet çok stresli bişey gerçekten daha da test yapmam neden adet olmuyorum falan diye sorgularsam gider kan veririm 😅