Gizemce1- Busraa1554 hevesinizi kırmak istemem inşallah hamilesinizdir ama freely yalancı pozitif verebiliyor benimde ilk böyle çıkmıştı ama negatifmiş🥺 daha erkenmiş zaten bir hafta daha bekleyin en azından inşallah gönlünüze göre olur🙏🏻
Busraa1554 Gizemce1- sabah ilk idrarla yaptım ama elimde erken gebelik yoktu normal test yaptım negatifti
Busraa1554 Sabah normal test yaptım negatifti kızlar ilk yaptığım erken gebelik testiydi biraz daha zaman geçsin kan veririm direkt 🌸💕
onemomms Busraa1554 bende erken gebelik testinde aynı bu şekilde az silik çıktı adetim 1 gün gecikince normal test yaptım negatif çıkmıştı. Hayırlısı olsun hakkınızda
Busraa1554 mm_m954 ya sabredemiyoruz gerçekten ama benim ilk denemem diye böyle oldu bence aşırı heyecanlıyım akşam acile gitmemek için zor tuttuk kendimizi
Busraa1554 onemomms üstüne görme falan olabilir mi acaba burda okuyorum 2 ay regl olanlar bile olmuş üstüne
Busraa1554 mm_m954 ahah demi ya insanın psikolojisi bızuluyor valla muhtemelen enfeksiyonum var kulaklarım falan ağrıyo ama halsizliğimi bile hamile olabilirime yoruyorum 😅
onemomms Busraa1554 yani bilmiyorum ama normal testte çıkmaz mıydı öyle olsa. Eşim çok emin olmadığına 😀
Busraa1554 mm_m954 multivitamin kullanıyorum vitaminlerime baktırdım iyi durumda kulak enfeksiyonum var o yapıyo bence beni böyle
Meral_63 Busraa1554 benim testimin aynısı 🥳 değerim 6 ile öğrendim ben şimdi 15 HAFTALIK olduk çok şükür yerinde olsam acile gidip kan veririm
Busraa1554 Meral_63 çok sevindim rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin ama benim daha adete 10 gün var bide bu erken gebelik testiydi sabah normal test yaptım çıkmadı bişey
Meral_63 Busraa1554 bende Âdete bi hafta kalmıştı öğrendim 🥹 amin inşallah inşallah kan verince haber et olur mu duam seninle senin gibi evlat isteyen herkese rabbim nasip etsin inşallah 🥲
Busraa1554 Meral_63 amin canım adeti bekliyeyim diyorum kan için ama kulağımda çok ağrıyor acile gidersem kanda ceririm dayanamam ben verirsem haber vericem kızlar merakla bekliyor 🌸💓