Nzl 37 haftalığız kızlar . Bugün nst sancım cıktı çatı muayenesi oldum biraz zor çok korkulcak kadar değil. Açılmam da yok. 😁 Merak ettiğim ben pek sancı hissetmiyorum , bebeğim de henüz dönmedi ters duruşta her an doğum olabilir dediler. Çok tedirginim. Başına gelen var mı?
Kent21 Nzl Valla belli Olmaz ne zaman doğum yaparsın. Bende 38 haftalığım. 36 dan beri 1 cm açıklığım var. Benimde nst de sancim çıktı. Banada herkez 2 3 güne dogum yaparsın dediler açılmam var dıye ama tık yok daha. 2 haftadır açıklıkla geziyomm
Esrefiblue Nzl Bende aynı durumdayım canım bir haftadır sadece 1 cm açılma devam ediyor sanvlcikarimda düzenli 40-50 lerde bekliyoruz. Haftaya Çarşamba açılman olur sancı da artarsa doğuma alabilirim dedi
Kent21 Kubrarecep valla inan benimde ilk. Pek anlamam bana yatış ta dediler. Yatmadim. Ben zaten sancı bile hissetmiyodum. Benim alttan yanmam vardı. İlk başka tedirgin oldum. Son ayda enfeksiyon falan alabilir die öle gitmiştim ama.sanciymis düşün yani alttan yanmanin sancı oldugunu bile bilmiyordum ilk ya tecrübe yok. Hep adet sancısı gibi karın ağrısı bilirdim sanciyi. Bende artık bekliyorum daha hastaneye gitmeyide düşünmüyorum alttan muane ediyorlar canım daha çok acıyo. Şunun şurasında az kaldım doktor leke yada suyun gelirse gel dedi. Yakışı kabul etmediğim için. ..
HillKse Kubrarecep sancının rakamsal değeri değil de 20 dk içinde üç sancı çıkmasına bakıyorlar. Sabah çekildim. 20 dklık periyodda değer düz giderken üç kez yukarı doğru çıkıntı olmuş bu düzenli sancı demek 🙋♀️
Englishteacher Kent21 yaa benim de alttan çok acım var belimde de ağrı oluyor karnım da sertleşiyor ama doktorum çok rahat nst ye bile sokmadı beni delircem işte pazartesi yada salı kontrole gidicem ozaman çatı kontrolü yapıcak bakalım ama doktorumun rahatlığı öldürüyor beni
Kubrarecep Kent21 biraz önce geldim sancı çekiyorum ama çıkmıyor ebe baktı yumuşama var kafası kanalda dedi açılma yok hiçbir şey anlamadım
Nzl Esrefiblue benimde sancı hala var az az devam ediyor bakalım neler olcak. Bebeğim dönmedi döncek mi 🤲❤🤗 ne zaman gelcek merakla bekliyoruz
Aysenleminigi HillKse sancınız çıktı mı 😊 hadi hayırlı olsun yaklaştınız demek ki. Siz hissediyor muydunuz sancıyı peki ben onu merak ettim
Beyzanur41 Çatı muayenesi sadece nst sancı çıkınca mı yapılıyor ben 33+2 alttan elle muayene falan da yaparlar mı haftaya doktora gideceğim ?
HillKse Aysenleminigi dünden beri alt karın ağrım vardı adet sancısı gibi sabah gittiğimde sancım vardı açılmam da 1-2 cmdi doktor öğleden sonra da bakalım ki düzenli sancı mı dedi ama sahte çıktı gerçek Doğum sancısı değil demek ama hissediyorum iki üç gündür farklı vücudum hazırlıyor beni sağlıkla kavuşalım kuzularımıza ♥️🐣
Aysenleminigi HillKse amin amin inşallah 👼🏻😍. Bende yârin gidecem bakalım bu hafta hep çömelme hareketleri, yerleri çömelerek silme, süpürme falan yaptım açılma olsun diye ama bakalım bebişler kendi belirliyor biraz da ne zaman nasıl gelmek istediklerini 😊
Aysenleminigi HillKse bir de size bugün De alttan muayene yaptı mı doktorunuz 🙈 ya da ilk yaptığında çok acı olmuş muydu 🙈
HillKse Aysenleminigi ben de hurmalarımı yiyorum pilates topuna oturuyorum 😂 yani hafta sonuna denk geldi ya biraz tedirgin oldum ben de bügün bi değişik hal var üstümde eve geldim hep gel yavrum diyordum ama şimdi diyorum ki Pazartesi’yi bekle kuzum 😂