Cilekkoliik Meral_63 Lütfen banada bi yorum yapın :( ilk hamileliğim doktor henüz belli değil dedi 10+5 şuan diğer görselde 6.haftaki görseldi
Meral_63 Cilekkoliik bacak arası dolu gibi ERKEK bebiş hisetim öğrenince yazarsın en başta sağlıklı olsun hayırlı olsun kız erkek farketmez 💙🐣🧿
Cilekkoliik Meral_63 öğrenince haber vereceğim size ❤️ teşekkür ederim tabikide sağlıklı olsunda allahın izniyle şuan tek duamız bu 🤲🏻🧿
Meral_63 Cilekkoliik hamdolsun rabbim bize nasip eti bu güzel duyguyu rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah anne baba olmak isteyen tüm kullarına tatırsin bu duyguyu inşallah hepimiz sağ Salim kucagimza alalım Allah’ın izniyle 🧿🐣
Ervahayal Zeliha_plt38 hm 11+3 günlükken gittim kız tahmini verdi herkesde çok erken daha oluşmamış bile olabilir dediler oyuzden sordum bugün 12 haftalıgız 3 hafta sonra randevum var aşırı merak edıyorum 2 kızım var hayırlısıyla insan olmayanıda istıyor
Zeliha_plt38 Ervahayal kız kendini geç gösterir derler bilmiyorum da inşallah rabbim gönlüne göre verir ☺️
Ervahayal Zeliha_plt38 inşlah canım herkesin gönlüne göre olur inşlah rabbim iki evladıda tattırır gönül ikisinide istıyor
Zeliha_plt38 Ervahayal tabi öyle ilk hamileliğim bu benim oğlum oluyo inşallah 2. De kız isterim tabiki 😅☺️
Duygu_52 Meral_63 inşallah öyledir 4 yaşında bi tane oğlum var çoğu kişi erkek dedi kız diyen 2. Kişisiniz 4 buçuk aylık olduk kendini saklıyor hep cuma randevum var inşallah görürüz bu sefer