ppmerlina MadameTussauds yüksek ihtimal dediyse doğrudur aşkım bence kız yani fkfkf bizimki de ilk başta yüzde 90 kız dedi sonra yüzde 99 kız oldu gelecek hafta 🤣
MadameTussauds ppmerlina Bana da öyle geliyor ya bacak arasini bende gördüm hic oglumdaki gibi durmuyordu yani kiza benzettim bende bakalim 😂😂
ppmerlina Hgmom1 seninkinin çok bariz kukusu var gibi görüyor musun sen de bak üstteki fotoda 🤣🤣 kız gibii
MadameTussauds ppmerlina Az istedin bee kopar ne koparabilirsin ticari zeka ay tam bi kayserili gibi konustum vey jsjsjsj
ppmerlina Ysuf0204 yok bitanem ama kafa yapısı belirginse netse eli ayağı yüzü net gözükürse erkek derler
ppmerlina Ysuf0204 evet bence de çünkü bu son attığın ultrasonda bacak arasında çıkıntı var yani pipi. Bak tam ortada duruyor. Diğerinde hiç gözükmüyordu
ppmerlina Ysuf0204 belki değişir hiç bilemeyiz erkek denilip kız olan çok gördük 😍 amin sağlıklı olsun da 🤲🏼🤲🏼
ppmerlina Hgmom1 pipide çıkıntı oluyor ama o içten bir yapı gibi yani ben vajinaya benzettim ama doktor en iyisini bilir, ne dediler 🥰