Eslemmnur19 Ocak annelerinde sanırım kız bebek çok 🥹 13haftaligim cinsiyet sormadım doktorda bişey demedi ama içimden birses buda erkek diyor😀 Tansiyonum düsük evet ama diğer oglumdada böyleydi cinsiyetle alakası olmuyor böyle şeyler denk geliyor galiba
Ilgaz01 Ben cinsiyet i göremedim bacak arası kapalı bakamıyorum dedi moralim bozuldu hiç uğramadı bide özel yani
Ezgezg Ilgaz01 bizimki 13.haftada kemik yapısına göre erkeğe benziyo dedi. sonraki hafta gittik yok göremedim bacakarasını dedi 16. Haftada kesinleşir dedi. yanılma oluyo mu acaba kemik yapısından
Ilgaz01 Ezgezg canım ben hemşire olduğum radyolog oyle dedi kadın dogumcum pek bakmadı tenezzül etmediğin 10 gün sonra gel dedi ucretsiz muayene bitince çocuk ayağını oynattı pipi vari bisey gördüm kordon mu bilmiyorum bende emin olmadım olmadi gec giderim herseyi paraya baglamislar
Ilgaz01 Ezgezg kızım usg yeni bebege baktim 2 sanki daha kemikli kızım çıtı pitiymis ya ilk kez iri kiz olacak yada erkek
Betl42 13+5 olduk bizde bugün geçen hafta doktor cinsiyet için gibi gibi diyerek bi tahminde bulundu da net olmadığı için kimseye söylemedim 😀 belimin sol tarafında biraz fazla ayakta kalınca batmalar oluyor sizde de oluyor mu
Betl42 Ilgaz01 benim de sağımdaydı en son ama sol tarafım acıyor nedense bizim burada kengi derler adına bilen vardır belki
Ilgaz01 Ezgezg her dr herseyi bilmiyor ben en iyilerine.gidiyorum işin içinde olunca düşük falan varsa fenalık dna yanlış çıkıyor tek gebelik miydi
Ilgaz01 Ezgezg zaten gec dollenmenin yuzde seksen kiz oluyor y sperm çabuk oluyor ihtimal kalmıyor zaten
Ezgezg Ilgaz01 o tarz şeylere inanmıyrm maalesef burda duyduğum çoğu şey hurafe geliyo arkadaşmn da geç döllenmeydi oğlu oldu.
Ilgaz01 Ezgezg çocukta ondan iri mi diye merak ettim benimki zaten erkek kadinin dediği cikti ben gec döllenme çoğu zaman doğru inanıp inanmamakta özgürsünüz ben inanıyorum