Nur482482 Meral_63 öncelikle çok sıcakkkk😂 13 haftalık olduk bugünnn cinsiyetimiz ağustos başında belli olacak🌼 tansiyonum aşırı gelgitli düşüyor hemen kötü oluyorum yiyorum bu sefer yükseliyor baş ağrısı.. Onun dışında mikkemmeliz 🍋oldukkkk🙂↔️🙂↔️🙂↔️
DiplomaliEvHanimi Meral_63 ben canım 15+4 ocak gorunuyo gıbı aralıgada kayabılır ılk kızın 25 aralık 2020 doğumlu
Asena6532 Meral_63 16+5 olduk hala cinsiyeti öğrenemedik.Bebiş nazlı biraz.Totosunu dönüp duruyor😀😀😀Havalar çok sıcak ara ara bulantılar oluyor ara ara aşırı iştah oluyor.Diyeceklerim bu kadar 😀😀😀😀
Meral_63 Eslemmnur19 12 haftalık kız dedi 13 te erkek Bebek dedi dün gittim kız dedi aynı doktor bide 🤣cinsyetimiz değişiyor hep
Eslemmnur19 Çikolatadan tatlidan tiksindim onun dışında diğer gebeliklerle aynı seyler🤣 diğerleri erkekti bu neolacak blmiyorum
btl194 Benim acıkınca bulantım oluyor öyle fazla ağır bir bulantı yaşamıyorum bide aşerme yok kizimda böyle değildi bu çok doğal halim gibi.sizde nasıl acaba
Ilgaz01 btl194 2 bebeğim bu ilkinde sezaryen masasında bile kustum bunda oyle olmadi muamelenin sizin ki de erkek
btl194 Ilgaz01 nasip bakalım gönlümde erkek var inşallah öyledir. zorlu bir süreç tüp Bebek tedavisi rabbim bu yolda yürüyen herkese yar ve yardımcı olsun inşallah