Yektek22 Kukoss var mı görüntüsü bu hafta nasıl görünüyorlar boyut olarak merak ediyorum 🙃 Perintolojiye mi Zeynep Kamile gideceksin
Yektek22 Kukoss devlete ben de bir kez gitsem mi diye düşündüm ama devletteki kadın doğumcuları herkes çok kotuluyor kafa karıştırıyorlar diyolar daha çok gitmedim o yüzden kendi doktorum bekliyorum gününü. Perintolojiye de 20. Haftalarda detaylı için giderim diye düşünüyorum
Kukoss Yektek22 tup bebekcim olcmustu bu olcmedi bu oylesine gittigim bi doktor ayrinti istemedim yani kendi doktorumun soyledigi daha onemli devamli takip ettigi icin
Fidanypr Bu tüp bebek tedavisi hakkında bilgilerinizi paylasirmisiniz benimle lütfen bı düşük iki kürtajım var doktorum bu tedaviyi önerdi nasıl ilerleyeceğini bilemiyorum genetik testim temiz ama yinede sağlıklı gebelik oluşmuyor patoloji de temiz çıkıyor
mrp2023 Fidanypr genetik testine bakmıyor genetikli tüp bebek, bizim kromozomsal bi sorunumuz çıkmadı mesela genetik testinde eşiminde benimde, ama 3 embriyo gönderdik 1 i sağlıksız 2 si sağlıklı geldi
Fidanypr mrp2023 öncelikle teşekkür ederim cevabınız için süreciniz nasıl ilerledi acaba ayrıca max ne kadar tutar