Elaozkan Minikeller38 bu çok çok nadir görülen bir durum istisnalar kaideyi bozmaz siz yinede bağlatın🤣
Suheyle1 Minikeller38 hiç bi ihtimal %100 degilmiş demekki saka gibi ama arkadasınızı 7. Bebekte durduran ne olmuştu acaba 😂
sinemmss Minikeller38 Şaşırdım şuan normalde kordon baglattiktan sonra hiç asla gebelik olmuyor ilişki olsa bile doktor iyi bağlatmamış diye düşünüyorum helal olsun valla 7 çocuktan sonra 8. Çocuk 😧
Minikeller38 Talentedmom alışkın olduğu için hamile kalmaya pek birşey değişmedi olmaz diye rahattı oluyormuş onu anladık 😂😂 bide doktor artık riskli demişti sezeryan için masada kalırsın demişti onun korkusunu yaşıyor sadece .
Zeynepneslihan Minikeller38 tambilmiyorum ama biri demişti üç çeşit kordon bağlatma var bir düğüm kolaylıkla açtırıyorsun hamile kalabiliyorsun tek kordon bağlamada da hamile kalma ihtimali var. İki tane bağlatıyorsun bunu da açtırabiliyorsun biraz daha garantici çok az hamile kalabiliyorsun. Üç düğüm de kesinlikle açtıramıyorsun ve hamile kalma ihtimalinde bitiyor.
Lavista Çok ender de olsa olabiliyor, bağlama şekli ve doktor becerisi çok önemli. Ama ben en çok 7 sezaryen olayına takıldım maşallah ne kadar sağlam bünyesi varmış.
myangelson Minikeller38 evet oluyormuş burada birisinden okumuştum kadın doğum doktoru tuplerini baglatmis ama yine de hamile kalmışti sanırım öyle bir şeydi 😅
Dln25-25 Minikeller38 annem 13 yıldır baglı ve öyle birşey olmadı hiç acaba baglamadılarmı eminmi bagladıgından doktorların
Minikeller38 Talentedmom kendi tek çocuk olduğu için hep kardeş hasreti vardı küçükken derdi benim gibi olmasın çocuklarım kardeş çok olsun kapıları çok olsun filan diye
Talentedmom Minikeller38 kız 7 ne insan kafayı yer kendi psikolojini geç epey masraf Allah yardımcısı olsun dikkat etsin artık ben 2.yi doğuracağım neler bekliyor acaba beni diye korkuyorum