rvsss SebahatR ayy günlerimiz aynı bende 4 haftada öğrendim ve şuan 4+6 yim beta hcg kaçla öğrendiniz
SebahatR rvsss benim tedaviyle oldu aşılamayla adet günümde 517 yle öğrendim Pazar günü 🥹🙊 Salı günü kontrole gittim ikinci kan verdim 1115 çıktı onda da 😍🥹🥰 doktor cumartesi gel keseyi görürüz dedi 🥹
Violacola Adetten 7 gün önce testte çok hafif bir çizgi çıkmıştı. Zaten yumurtlama gününde kasığımda ufak bir ağrı olmuştu çok kısa, normalde öyle bir şey yaşamadığım için anlamıştım.
iremkzltepe lizge_2 3+6 da öğrendim ama hep hissettim idrar testi bile yapmadım o yüzden bende belirtiler çok erken başladı
maviskokiz iremkzltepe bende öyle öğrendim ne zaman doktora gittin peki ben şuan 4+5 teyim yarınngideceğim inşallah
rvsss SebahatR allah kucağına almayı da nasip etsin inşallah bende 8 aydır evliyim 8 aydır olmuyordu 1 kere kimyasal gebelik oldu geçen hafta öğrendim silik test çıktı cuma günü kan verdim 287 çıktı beta 2 gün sonra 889 olmuştu ben biraz beklemeyi tercih ettim 6. Haftada tekrar gideceğim kalp atışı ve kese görmek için
SebahatR nurk0 teşekkür ederim canım 🥹 allahım herkesin kucağına almayı nasip etsin inşallah sağlıkla sıhhatle huzurla mutlulukla inşallah 🥹❤️
SebahatR prenses34_ çoktan gittim 😅 duramadım bide emin olmak istedim tedaviyle olduğu için 🥹🥹🥹 aslında 2.gebeliğim diğerini şubat ayında kaybettim 8+2 de kalbi durdu kürtaj oldum o yüzden erken gidip kullanmam gereken ilaçlar varsa onları alayım dedim 🙊
prenses34_ SebahatR hadi yaa üzüldüm 🥺 vardır bunda da bi hayır peki şimdi be durumdasınız kaç haftalık Allah’ım kimseye evlat acısı yaşatmasın inşallah🤲 hepimiz sağ sağlim sağlıcakla kucağımıza alalım 🙏
ruyagrn lizge_2 dun öğrendim 5 hafta 3 gun. Ama henuz doktora gitmedim randevu aldim bikac güne gidecem
kizinaasikanne lizge_2 İlkini 6 haftalıkken ikincisini 3 😂😂😂 valla sürekli beta beklemek hiç hoş bir şey değilmiş kızlar 🙈🙈🙈
iremkzltepe maviskokiz mayısta kan vermiştim rutin için sonuçlarını almak niyetiyle 3+6 da gittim hem beta baktırdım 107 çıktı pozitif dedi folik asit başladı hemde sonuçlarıma baktırdım mayıstaki tsh biraz yüksekmiş gebeliğe göre 1 hafta sonra gel aç karna kan ver dedi yarın gidicem işte tam 5+0 oluyorum vajinal bakar diye düşünüyorum beta 48 saatte bir 2 katına çıktıysa yarın 1600 olur diye düşünüyorum 1500 üstünde de vajinalden bakılıyormuş kese var mı yolk sacı falan var mı diye.