zehrasf Ayseguls_baby bende adetim 1 hafta geçince evde test yaptım pozitif çıktı. Acilde kan verdim 8000 lerde çıktı betam. Bugün kadın doğuma gittiğimde ultrasonla çok zor gördü. Kese çok küçük. İçi dolar mı bilmiyorum dedi. Bu kadar yüksek betaya rağmen kesenin içinin boş olması normal mi.
Yenibirannee lizge_2 2 gebeliğimi adetten 5 gün önce öğrendim planlıydı 🌸 bu 3. gebeliğim çok sürpriz oldu 5+3 haftalık öğrendim 😂😂 şoku atlattık 23+4 olduk 🥹
duygumfoca Yenibirannee Rabbim kucağınıza almayı nasip etsin ☺️ bende reglime 5 gün kala öğrendim 4+3 olduk bizde
Ekinmgll Yenibirannee benimki de planlı adetime 5 gün var acaba yapsam gösterir mi kendini😁 Kasığımda sertlik oluyormuş ama benim tam ortasında var
SebahatR 4+0 haftalıkken öğrendim şuan 4+6 🥹 daha çok yeniyiz cumartesi günü keseyi görmeye gideceğiz bakalım 🙊 siz kaçıncı haftada kese ve kalp atışı duydunuz 🥹
prenses34_ SebahatR ben 6+2 de keseyim ve bebeği gördüm 8+2 de kalp atışını duyduk bence acele etmeyin 6 haftalıkken felan gidin kontrole tabi yine siz bilirsiniz 😊
nurk0 SebahatR bende 4 haftalıkta öğrendim 5. Haftada keseyi gördüm 6. Haftada kalp atışını duyarsın canım
rvsss SebahatR ayy günlerimiz aynı bende 4 haftada öğrendim ve şuan 4+6 yim beta hcg kaçla öğrendiniz
SebahatR prenses34_ çoktan gittim 😅 duramadım bide emin olmak istedim tedaviyle olduğu için 🥹🥹🥹 aslında 2.gebeliğim diğerini şubat ayında kaybettim 8+2 de kalbi durdu kürtaj oldum o yüzden erken gidip kullanmam gereken ilaçlar varsa onları alayım dedim 🙊
SebahatR nurk0 teşekkür ederim canım 🥹 allahım herkesin kucağına almayı nasip etsin inşallah sağlıkla sıhhatle huzurla mutlulukla inşallah 🥹❤️