Damlasari28 vanilya_kokusu_ maşşallah sağlıkla kucağına alırsın inşallah 😊 darısı başımıza olsun isteyen herkese sağlıklı evlatlar nasip etsin 👼😇
[silindi] Damlasari28 yani benim doktorum 6 ay gebelik olmazsa gel demişti ama strese girmeyin bu ay o güzel haberi alırsınız inşallah 🙏🏻
Damlasari28 [silindi] aslında ilk gebelik planladığımızda çok stres yapıyodum o zamnlar stresten adetimde gecikiyodu ama şimdi stres faln yapmıyorum tamam elbetteki olucakmı diye düşünüyorum ama oda çok normal bence şimdi düşünmüyorum adetlerim normale geldi hatta erken bile oluyorum 2 3 gün 😅😂
[silindi] Damlasari28 bence tamamen psikolojik bu süreç yani ben tam gebelik planı olmadığında her ay kendimi hamile sanıyordum yani adet olacağımı bile bile belirti yaşıyordum ama öyle değilmiş😂 ovülasyon testi ve sakinlik bende işe yaradı o yüzden 😂
maviskokiz Damlasari28 ben bu ay o jelin etkisiyle hamile kaldım bence🤭 Birgebeningünlüğü sayfasına bak orada var
yucellirem Ben 2 defa bir gebenin günlüğü markasını kullandım strip olarak fakat işe yaramadı strese sokmaktan başka bir şey değil🥲 Hiç bir doktor önermiyor, onu bıraktıktan sonra 2 ay doktor takibinde oldum ve şuan 4 haftalık gebeyim🙈
Damlasari28 NoName_ bakalım bu ay bende onu kullanıcam strese girmem inşallah 😂 bu ay güzel haberlerle gelelim buraya
Damlasari28 maviskokiz her gün mü tüp gibi birşey bu hepsini içine mi sıkıyosun krem gibi sirüyomuyuz yoksa
maviskokiz Damlasari28 8 tane tüp var ovulasyonla yumurtlamayı takip ediyosun ben yumurtlama günlerinde gün aşırı ilişkiyle uyguladım