Momyy_baby Damlasari28 bende şuan presense diye bi marka kullanıyorum innovita daha çok öneriliyor ama netten de sipariş ediliyor
vanilya_kokusu_ Damlasari28 ben artimed aldım bu ay takip.ettim bugün gebelik testi yaptım iki tane anında çift çizgi çıktı
anonimhesapp Ben onun kaset testini aldım hiç sevmedim hep boya akıyordu çok damlatmamama rağmen. innovita güzel gösteriyor. İlla bir gebenin günlüğü dersen de strip olanını alabilirsin
Damlasari28 anonimhesapp kasetini değil zaten strip olanını aşıcaktım kaset kullandım ben hiç beğenmedim sürekli silik çizgi çıkıyorıyodu
mrvrm Damlasari28 yaa neden beğenmediniz? Ben hep onu kullanıyorum. Memnunum. Ama sizde nasıl bir sorun verdi merak ettim ☺️ hatta istedim, bugün gelecek. Dağıtımda şu an
Damlasari28 Bende adetim şimdi sipariş vericem yarın gelir öuhtemelen adet biter bitmez hemen başlicam
[silindi] Damlasari28 genelde herkes memnun bende direkt yumurtlamayı yakalamıştım hatta gebelik testi de çok iyiydi çok düşük hcg algılamıştı, şaşırdım ama inşallah şimdi aldığınız test ile hayırlı haberler alırsınız🌸
Damlasari28 mrvrm sürekli silik çizgi çıkartıyodu hiç pik görmedim yada ben yapamadım canım bilmiyorum şimdiki aşdığımda düzenli bi şekilde saati saatine yapmayı düşünüyorum
mrvrm Damlasari28 anladım ☺️ bir iki kişiden daha duymuştum silik diye. Ben hiç o sorunu yaşamadım. Benim de elimde bir tane başka marka kaldı. Laboquickte piki gördüğüm gün onu da yapacağım doğruluğunu test etmek için 😂 bakalım ne kadar güvenilir
Damlasari28 [silindi] ay inşallah canım çok istiyoruz 9 aydır evliyim yaklaşık 7 aydır deniyoruz ama hepsi fısss niye böyle anlamadım
[silindi] Damlasari28 yani benim doktorum 6 ay gebelik olmazsa gel demişti ama strese girmeyin bu ay o güzel haberi alırsınız inşallah 🙏🏻
Momyy_baby vanilya_kokusu_ ayy 🥹 çok sağlıklı güzel bir hamilelik geçirip sağlıkla kucağına alırsın inşallah 🙏 😍
Damlasari28 vanilya_kokusu_ maşşallah sağlıkla kucağına alırsın inşallah 😊 darısı başımıza olsun isteyen herkese sağlıklı evlatlar nasip etsin 👼😇