merrrvees hacerbursal çarşamba günü duydum 10 gündür kahverengi lekelenmem var progestan kullanıyorum düşük tehdidin var dedi doktor aktif kanama görünmüyor ama dedi eski kanama dökülüyor dedi yinede endişeleniyorum bundan önce 3 tane düşüğüm var
cerensare hacerbursal 6+5 de benimde kese çok küçüktü hatta hani bebek çok küçük falan da denilmedi görmeyi bekledim 8+1 de yine çok küçük gördük geç yerleştiği için allahım hayırlı haberler nasip etsin sizede kalp atışını bile hemen net duyamadık uğraştık biraz duymak için
pfa cerensare Bende cuma günü gittim 5 haftalıkmış doktor kesen biraz küçük dedi çarşambaya randevu aldım doktor dediki bakalım büyüme var mı eğer varsa 2 hafta sonra kalp atışını duyarız dedi
merrrvees hacerbursal 16 temmuzda duydum 6+2 de hem kalp atışı hem bebeği gördüm 5+5 gitmiştim kese ve yolk sac göründü şimdi 6+6 olduk
cananuzuner cerensare bende o gün doktora gitmiştim keseyi o gün gördü ay sonu gel kalp atışlarını duyarız dedi 28’ine randevu aldım inşallah bizde duyarız
cerensare pfa inşallah duyarsınız içinizi ferah tutun rabbim hayırlı haberler almayı nasip etsin sizede inşallah
pfa cerensare Sabah kanamam oldu gittim yerleşme olabilir dedi kese biraz büyümüş progestan verdi sabah akşam
cerensare pfa benimde aynısı olmuştu hatta evde biraz iş yapsam hemen kahverengi lekelenmem oluyodu progestanı hiç aksatmayın bende sabah akşam kullanıyorum hiç kanamam lekelenmem yok 1 haftadır
merrrvees pfa kahve tonunda doktor eski kanama dökülüyor dedi ama insan tabikide endişeleniyor bundan önce 3 tane düşüğüm var çünkü
pfa merrrvees Benimde ilkinde düşüğüm oldu şimdi 2.si bir anda gelince endişelendim ama bir sıkıntı yok dedi doktor ama işte yatıyorum dinleniyorum
merrrvees pfa bende öyle yapıyorum stres yapmıyorum yatıyorum bi lavaboya gidiyorum bunaldım biraz yatmaktan