cerensare kızlar 8 temmuzda doktora gittik keseyi gördük 6+5 deydim cuma günü randevum var 8+1 bebeği ve kalp atışını görür müyüm sizce
hacerbursal cerensare benim 6 haftalık kese var benek ve kalp atisi henüz yok gidince haber verir misiniz?
Busranur_mnts cerensare normal canım ben de 6+2de kese gördüm sadece boştu 7 haftada yolk gördüm 9+2 cuma günü kalp atışını duyarım inşallah
merrrvees hacerbursal yolk sac kesesi göründüyse bi hafta sonra kalp atışını da duyulur benimde öyle olmuştu
Busranur_mnts hacerbursal beslenme kesesi oluştuysa bebek de oluşacaktır daha erken haftalar zaten sabırla beklemek lazım <3
cerensare Sudedemirer dün sabah gördük bebeği de kalp atışını da çok şükür dün 8+1 dim ama ultrasonda 6+5 gözüküyor şuan için
alyaberennn 5haftalık olmuş bugün keseyi gördük haftaya kalp atışı için çağardı doktor ama daha çok erken değilmi bir de duymazsak onun stresi var 🥺
hacerbursal cerensare ağlattınız beni ya o kadar çok sevindim ki inşallah benim de görür 6+1 de gitmiştim ben görünmedi 8e kadar bekliycem
cerensare hacerbursal 6+5 de benimde kese çok küçüktü hatta hani bebek çok küçük falan da denilmedi görmeyi bekledim 8+1 de yine çok küçük gördük geç yerleştiği için allahım hayırlı haberler nasip etsin sizede kalp atışını bile hemen net duyamadık uğraştık biraz duymak için