GirlandBoy_Mom ipekuysalylmz bende baskı var sürekli idrara çıkma isteği inşallah doğum başlangıcıdır sağlıcakla kavuşalım inşallah🤲
ipekuysalylmz GirlandBoy_Mom bebek kanala girmiş demekki sizin. Benim henüz girmedi. O yüzden baskı hissetmiyorum ben heralde.
GirlandBoy_Mom ipekuysalylmz evet sanırım kanalda inşallah sizinde öyle olur sağ salim kavuşalım inşallah
caglacaglacagla Ben de 39+5′im hiçbir belirti yok. Nişanım geldi bebek kanalda. Lütfen bana da dua edin doğurayım sağlıkla🥺 İnşallah siz de sağlıkla mutlulukla bebeğinizi kucağınıza alırsınız❤️
GirlandBoy_Mom caglacaglacagla bol bol hareket yap canım activating labour hareketi var onu yapıyorum ben hep sıcak suya giriyorum merdiven inip çıkma bunlar etkiliyor
Mavili1480 GirlandBoy_Mom Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin kuzum inşallah dualarım seninle 🤲💕
danla2711 GirlandBoy_Mom ayyy aşkoo dün gelmiyor gelmiyor diye diye çağırdın çocuğu😂🥰🥰🥰 sağlıkla gelsin inşallah paşam
Burnosunn_annesi GirlandBoy_Mom canım baskı şeklinde ise çok evde bekleme benim de öyleydi bana kızdılar
GirlandBoy_Mom danla2711 evet dün çok konuştum gel artık annecim diye 🥹🤭duydu beni ve geliyor sanırım
Kadee Gokcin bnm de dün bel ağrım vardı regl olacak gbi ama bugün sesi sedası bile yok😀 kandııyp bebişler bizi