GizemHamza34 NaimeYilmaz İSTANBUL BEYLİKDÜZÜ KOLAN HOSPİTAL DR BURCU BETÜL KAZDAL GÜMÜŞ 2900₺ MUAYENE ÜCRETİ 🌸
mrvsozer GizemHamza34 Merhaba canım doktorumuz aynı 😍 Bende gebeliğimi yeni öğrendim. Acaba gebelik süresince özel sağlık sigortası mı daha mantıklı yoksa her kontrolde ücret ödemek mi daha hesaplı oluyor sence?
Mrym5837 İstanbul avrupa yakası Türkiye hastanesi Muane indirimli 1900 tl veriyorum Nts indirimli 340 Normal dogum 50.000 Sezeryan 60.000 15 gunde bır zam gelıyor valla En son normal dogum ıcın konusdugumda 45 bındı normal dogum sımdık 50.000
2cocuk2kopek NaimeYilmaz İstanbul Avcılar Anadolu hastanesi Op.Dr.Özcan Karademir Muayene ücreti 1800₺
zade63 Şanlıurfa özel metrolife hastanesi Dr. esma öztürk polis memurlarına 850 normal şartlarda 1200 lira
Iremsel_ NaimeYilmaz Balıkesir özel nev hastanesi eski adı izmir yolu sevgi hastanesi Sebahattin Çelik 1550tl Doğum 32.500 vajinal ya da sezeryan aynı
Sonbir12 zencefilligazoz zam gelecekti insallah bu ay sonuna kadar gelmez sezeryan siz ne zaman gittiniz en son
Merveee1447 BATMAN Hastane Adı: Yaşam hastanesi Doktor Adı:Güneş Uzun Muayene Ücreti: 1500 Memurlara tüm işlemelerde %20 indirim var. Normal doğum şuan bu indirim ile 21.000
Yagamin NaimeYilmaz VM Medical Park Maltepe Şeyma Matoğlu SGK/2150₺ Ve birçok doktor/hastane gezdim bu doktordan o kadar aşırı memnunum ki hiçkimse bu kadar ilgili olmamıştı araştıranların bilgisi olsun 🧚🏻♀️
Busrabzkrt NaimeYilmaz Hastane Adı: Gaziantep Özel Deva Hastanesi Doktor Adı : Gülhan vuruşkan Muayene ücreti : 1. 650 tl Normal doğum : 29 bin Sezeryan doğum : 29 bin