merveyrk Merhabalar bende Ankara Hacettepe Üniversitesi’nde muayene görüyordum İlk zamanlar 756 TL ödüyordum yanlış hatırlamıyorsam 32 haftadan sonra 1156 ödemeye başladım Allah nasip ederse Haftaya salı doğuma gireceğim dualarınızı bekliyorum sezeryan için 19 milyar denildi
SeydaCn Merhaba biz Elazığa yeni taşındık ve 9 haftalık gebeyim burda yaşayan arkadaşlar doktor ve hastane öneriniz var mı acaba
Beren_24 Merhaba Erzurum’a yeni taşındık 16+2 hamileyim doktor veya hastane önerisi olan var mı ?Taşınmadan önce Samsun MedicalPark Sefa Erdem Özhan’a gidiyordum çok memnundum %20 indirimli 2340 tlydi
Bebek7272 Atakent acı badem Mehmet ayyaç yüksel 5665 TL Bakırköy ataköy klinik Deniz yıldıran sarıcı 4800 TL
curlyanne NaimeYilmaz memorial b.evler taha takmaz 7.500 dü en son muayene ücreti özel sağlık sigortam olduğu için %20sini ödüyorum. Doğum ücreti de haziran ayında sabitleme yaptırdık normal 105 sezaryen 118 zam gelmiş olabilir
beyzailkay NaimeYilmaz Sivas Cumhuriyet üniversitesi eğitim ve araştırma hastanesi Doç. Dr. Şerife özlem genç Ücreti 600 tl
Aslan2121 NaimeYilmaz Diyarbakır Özel Genesis Hastanesi Prof. Dr. Mahmut Erdemoğlu 2400 ben indirimli gidiyorum 2060 TL’ye geliyor Nst 300 tl Sezaryen normal doğum arasında fiyat farkı yok sadece gece veya tatil günlerinde sezaryen olursa anestezi ekibi için fiyat farkı çıkıyor (sanırım mesai parası 🙄 ) Doğum 31.000 TL
Arzumkartall Çamlıca Medipol Hastanesi Normal 35 Zorunlu S 45 Suda doğum 56,5 İsteğe bağlı S 75 Mesai dışı doktor +12,5