bellaaaa Bursa doruk Nilüfer hastanesi Op. Dr. Kemal Köroğlu Muayene ücreti 2200 sanırım ama ödemiyorum doğum teminatlı tss yaptırmıştım
Yenibirannee NaimeYilmaz istanbul zeytinburnu avrasya hastanesi Çiğdem yavuz yurtsever muayene 2250 🌸
BurcuMusti3107 NaimeYilmaz NaimeYilmaz Alanya Anadolu hastanesi Muhammed Serhat 2550 TL En yüksek burası sanırım
hiranurunannesiyim NaimeYilmaz Diyarbakır için : Özel sultan hastanesi Dr Pınar hanım 1100 TL çok iyi doktor Özel Batı hastanesi Dr Melike hanım 2300 TL Kesinle bağlar Hastanesi’ne gitmeyin devletten beter … Memorial hastanesini en son gittiğimde 3400 TL idi ama her doktorun muayene ucretti farklı…ben Zelal hanıma gitmiştim…
Fatmamut hiranurunannesiyim Zozan hocaya gidiyoruz 1200 TL Melike hocaya hiç gitmedim şaşırdım ücreti duyunca peki Melike hocadan memnun kaldınız mı
Eylul41 Flowerelif240824 ben zafer bütüne gittim 2 bin ₺ idi ama Mart’ta bu fiyattı doğum yaptım. Şimdi 2.500₺ olmuştur. Sezeryan ise 85 bin₺ di şimdi 100 bin₺ vardır
Pofidik123_ NaimeYilmaz Kocaeli özel Konak hastanesi Dr temel tan Muayene ücreti 1900 dü bugün gittim kontrole 2200 olmuş
Yigitinannesi1 Balıkesir Edremit özel Körfez Hastanesi Onur karabulut muayene 2550 Normal sezaryen doğum 55 bin
ylnydgd Medicana Ataşehir Prof.Dr Ahmet Göçmen - 5980 TL Doğumu sigortam karşılayacak sormadım o sebeple.
ikinci-bahar25 ylnydgd yanlış anlamazsanız yani 6 bin ne yaa ohaa doğurtuyor mu her muayenede 😂 tövbe
efenin Konya Medova hastanesi 65 bin doğum paketi şuanda muayene ücretleri 2000 tl olarak biliyorum zam gelmiş olabilir ama
Azragunusen Bezmialem Dragos Hastanesi Süleyman Yeniocak Doğum teminatlı tamamlayıcı sağlık sigortam var ama gorta uygulamasında muayene sonrası 2.079 ₺ ödendiği yazıyor muhtemelen muayene ücreti budur