NaimeYilmaz Hastane Adı: Doktor Adı: Muayene Ücreti: Şeklinde iletirseniz tüm annelerimiz takip edebilir. 💜 Birbirinize olan sorularınız için özel mesajı kullanalım lütfen. 💜
Meral_63 NaimeYilmaz ŞANLIURFA ÖZEL MEYDAN HASTANESİ YAŞAR YALINKILIÇ MUANE ÜCRETİ SGKLİ OLANLAR 600TL SGK OLMAYANLARA 800 TL 🫶🏼
busenaz68 Aksaray inova Mehmet Boz 1180 tl’ydi. Herhangi bir zam geldi mi bilmiyorum şuan bilen varsa güncelleyebilir ❤️
Efendininannesi Bahçelievler medipol hastanesi Dr. Muhabbet haliloğlu Muayene 2700 Normal doğum 40 bin Zorunlu sezeryan 62 bin
Nursahergun İst Bahçelievler Özel Safa hastanesı Dr Bahar hüseynova çok iyi bi doktor takıbım de. Muayene 1300tl Normal doğum tam hatırlamıyorum ama 30bın tl duydum sezaryen ıcın tam, bilgım yok. Medipol bahçelievler den, gectım bu hastaneye medipol de öneri olarak dr asıye uzun önerırım☺
prenseslerblogg NaimeYilmaz Özel Pendik Yüzyıl Hastanesi Op Dr. Seylan Tapan 💕(ilkini de onda doğurmuştum) 1700 Pendik karta 1450
betullsahinn prenseslerblogg prenseslerblogg ilkini de onda doğurdum demişsiniz hastenenin imkanları güzel mi acaba bende oraya gidiyorum ama devlet hastenesi gibi duruyor korkuyorum biraz seylan hanım tatlı ama hastane korkutucu