Deletedmom133 Deryassssssss benimde ağrıyordu bebek geliştiği ve senin hormonların değiştiği için mis
Deryassssssss Sevdalinka_30 tmm canım sağol ıste ınsan ıkı hamılelım sonlandırıldı ıcın tedırgın oluyo
Sevdalinka_30 Deryassssssss içini ferah tut derin nefes al hersey güzel olacak düşüncelerimiz bizi yönlendiriyor unutma o düşüncelerin esiri olmayalım
Sevdalinka_30 Deryassssssss muhakkak öyledir herkes yaşadığını bilir seninde çok zor her gün iğne iğne hastane hastane
Deryassssssss Sevdalinka_30 evde kendımız vuruyoruz ıgneyı yeterkı bebegım sağlıklı olsunda her seye razıyım
Sevdalinka_30 Deryassssssss ahh canım benim ya rabbim zamanını tez vakitte bir şey hissetmeden geçirip kucağına almayı nasip etsin insülin verirlerse ben de iğne yapıcam kendime ama hiç istemiyorum
Levmel Deryassssssss internette çok korkutuyorlarr insanı herseyy yazıyor ,aldanmayın, ilk zamanlarda benimde oldu endişelenmektedir içini ferah tut.😊
melegiminannesi Ne tür ağrı olduguna bağlı canım benimde sol belim ağrıyor ama böyle biri vurmus gibi ağrıyor 2 haftaya yakındıt zaman zaman okuyır sık değil