EsoMom_ Selam kızlar bu şekilde yazı var ve askı da diyor peki bu şekilde olup gelen var mı ? Ve ret verilenler ne kadar süre sonra ret yazısı geldi bilgilendirir misiniz ?
agustosboceklerim2 EsoMom_ sadece İstanbul da mi bizim Balıkesir ama sitesi yok arayım da başvurdum ama nerden kontrol edeceğimi bilmiyorum
mom2_1 Bende de doğum bekleniyor yazıyor ne anlama geldiklerini bilmiyorum gelecekmi gelmeyecek mi dogumdan önce mı gelir sonra mı belli değil.
SemaNurSoy97 mom2_1 Başvurunun olumlu değerlendirilmesi̇ durumunda doğumun gerçekleşmesi̇ beklenmektedir. Hazırlanan yeni̇doğan destek paketi̇ doğum sonrası başvuru sahibine teslim edilir.
EsoMom_ 020525 ret gelmemiş daha durumda ret yazısı oluyor ve arıyorlar beni arayan olmadı bizim gelinimizde başvurudan bir hafta sonra durumda askıda yazısı ret yazıyordu
mom2_1 1demetyasemen Benonline denedim evdeki diğer bireylerin bilgisinj girdiğimde hata veriyordu 153 ü aradım ordan temsilciyle oluşturduk başvuruyu.
mom2_1 1demetyasemen 21 haftalık ama temsilci başvuruyu yaptı bilmiyorum tam. Sınır 21 hafta imiş ama.
EsoMom_ Merve-61 bende aşkı da bu şekilde yazı da olanlara gelmiş galiba bende onu netleştirmek istedim
Pamiramsi EsoMom_ ne yapmak lazım ama ben sanki 153’ü arayıp sorduğumda olumsuz değerlendirilmiş sonucunuz demişti orda da yazıyor zaten
Pamiramsi EsoMom_ şimdi baktım askıda olan durumu ret olarak değiştirmişler ve 6 ay geçtiği için yeni başvuru yapabilirsiniz yazıyordu yaptım o da şuan Evrak teslimi olarak görünüyor acaba benim mi bişey vermem lazım anlamadım onu da ama ![](
erikarpuz askıda yazanlar genelde olumsuz oluyor aradım sordum neden olumsuz diye bilgi de vermediler
EsoMom_ erikarpuz bende anlamadım bizim gelinimizi arayıp sebebini açıklamışlar onlar aramışlar reddedilince