nazli342 Aras isimini çok beğendim yanına yakışır isim Buldum ve karasızım tek aras olsun diye Aras Alp Aras güney Aras Ahmet Aras bugra Aras devran Aras güney Aras emir Aras İbrahim Şeyit aras Ömer aras
Sinosanneoluyor2025 nazli342 bizim genel müdürün yaşlı amca adİ Ömer aras , haberlerde vardı bence bunu eleyin
nazli342 Sinosanneoluyor2025 çok kararsızım Valla daha güzel isimler görüyorum yine kararsızım kalıyorum😀
nazli342 Sinosanneoluyor2025 sağlıkla kucağına alirsin canım insallah bende yeni 30 haftalık oldum baya ağırlaştım sonlara doğru gidiyoruz sen kaç haftalık sın
Nturkoglu Aras güney bence kulağa çok hoş geliyor ama ikili isimlerde anlamların çok önemli olduğunu düşünüyorum. Zıt anlamlar çocuklarda kimlik karmaşası yaratıyormuş. Birbirine yakın aynı anlamlarda olmalarından yanayım ben.
Sinosanneoluyor2025 nazli342 Amin Amin Amin canim 🤗aaa Bnde 29+5 canım MAAŞALLAH SUBHANALLAH BARİKALLAH 🤲🏻❤️ hemen hemen aynıyız
Nturkoglu nazli342 bnce de en iyisi tek isim olması. Her zaman iki isime farklı bakmışımdır 😂 sonuçta aras isimi de çocuk için gayet manalı bir anlam taşıyor kendi başına yeterli. Ayrıca kulağa da hoş geliyor 😄 inşallah sağlıkla alırsınız kucağınıza
Sinosanneoluyor2025 nazli342 benim sezaryen olcak cnm , o yüzden sanırım eylülün 3. Haftası gibi dedi doktorum canim 🩵
nazli342 Sinosanneoluyor2025 hayırlısı olsun canım sağlıkla kucağımıza alalım ben çok heyecanlıyım ilk bebeğim biraz korku var 😍