T-159 Meriveannesi aslında emziği alıyor ama onu alınca meme mi almiyor sanki kavrayamiyor emzik de ko gibi şimdi kendini toplayan kadar vermeyi dusunmiyorum sonra denerim sen ne düşünüyorsun
T-159 Meriveannesi valla benim meme de uyuyor ya yatirinc beş dakika geçmeden uyanıyor Bi türlü uyumadı deli olacağım yaa
Meriveannesi T-159 aynı kız ama insan ihtiyaç duyuyor dimi ya şuan durumlar nasıl konuşalım burdan ilk bebeim tecrübem pek de yok bacım emiyor mu seninki
Selma2412- Meriveannesi ah canım benim çok iyi anlıyorum seni. Yani ağladığında uyuyup uyandığında tuvaletini kakasını yaptıktan sonra sürekli verirdim ben meme
Meriveannesi Selma2412- uyusun da bacım açlığını Düşğnoyr uyumasa sen yoruluyorsun ah analık anaların hskkı ödenmz bacım 🥲
T-159 Meriveannesi aynen bende bide 3 yaşında çocuk var valla zor çok emiyor istiyo uyumuyo bide göğüs ucumu alırken zorlanıyor valla bilmuom je yapacağım sarılık ölçümü de yaptırmadı hafif göz jenarlari sarı
Selma2412- Meriveannesi eveeet kesinlikle öyle 🥹 büyüdükçe bebeğini anladıkça kolaylaşıyor hersey sadece ev savas alanına giriyor o ayrı 😂
T-159 Meriveannesi vücudun da da hafif var tabi. İki taraflı zorlanıyor canım ne yapscsm bilmm mama da vermedim ama çok emmek istiyor doymuyor mu bilmiom
anneolmakneguzel_ Meriveannesi ıngaaa dediğine oyle saatle pek gitmedim acıkcası 😂 ama iki uc saat olabilir
anneolmakneguzel_ Meriveannesi emzirmeyi ben hiç sevmedim hayatım yaaa, ama yine olsa yine emzircem en sağlıklısı ama olmuyosa bas mamayı😂😂😂😂