Deleted33000 Meriveannesi evet yarıyordu ama bazen o şekilde bile uyanmiyordu yarım saat uyandırmak için uğraştığını bilirim
Selma2412- Meriveannesi evet doktorlar bebek istemezse uyursa 2 saatte uyandırın emzirin diyolar ama benim bebeğim her istediğinde emzirirdim
Sumeyye_28 prensesannesi611 doktora danıştık kolik olmadığını bu durumun normal olduğunu söyledi ama bana normal gelmiyor artık o kadar bunaldım ki mama vermek geliyor içimden
Deleted33000 Meriveannesi evet az önce bende aynısını büyük ogluma söylemiştim uyusun diye çabalıyorum sonra da uyanmasın diye içim el vermiyor ama emmesi lazım şu an uyku arasında emiyor minik oğlum 💙
Selma2412- Meriveannesi ah canım benim çok iyi anlıyorum seni. Yani ağladığında uyuyup uyandığında tuvaletini kakasını yaptıktan sonra sürekli verirdim ben meme
Simef Canım yenidogani emzirme saati yok ne zaman bebek emmek isterse vereceksin. 5dkda bir emmek istiyorsa 5 dkda bir vereceksin. Sacede uyurken 2 saati geçmesin 🌸
T-159 Meriveannesi gitmedim canim göz çevresinde hafif var beyaz yerde sık sık emziriyorum geçsin diye işte çok uyutmuyorum