Alya05 ErsBegAs kış bebeği daha iyi bence. Kızın havalar soğuk evde büyür yazın çıkarız mağaralardan 😂😂
Alya05 ErsBegAs yaz bebekleri zor oluyor ya giydirsen bi dert giydirmesen bi dert. Hem hava sıcak annenlerde evde oluyor insan sıkılıyor
GirlandBoy_Mom ErsBegAs kız gelmiyor yaa 39+4 ama ilk başlarda 100 lere vuran sancım çıkıyordu şimdi sıfır sancı ne de açılma var 2 . Doğum olacak ama daha zamanı var demek (ne kadar varsa içimde kalmayı çok sevdi😂) basmazmıyım ama ne zaman gelmek istiyorlarsa o zaman geliyorlar işte
yilma ErsBegAs normalde seninle aynıyız ama sezeryan diye 22 😍 sağlıkla kucağımıza alaydık artık gerçekten stres oluyorum 1 kilo vermişim bu, arada 😂 9 aya 6 kilo alarak girdim
LadyX ErsBegAs ben henüz adaçayı, hurma vs başlamadım. Perşembe gidince doktoruma danışıp başlayacağım 😊
Kbr777 ErsBegAs sizinle günümüz aynı ve aldığımız kiloda 😅 son 29 ve 16 kilo aldım yarın kontrolümüz var daha hiç NST’ye de girmedim ben çok merak ediyorum nasıl olacak hurma bende yemeye başladım ama adaçayı daha hiç içmedim içmeli miyim acaba bilmiyorum ☺️ heyecanlı bekleyiş devam ediyor
yilma ErsBegAs 😂 bebek o kadar kilo doğmayacağına göre sana hatıra kalacak giderler doğumdan sonra benim hep bebeklere gidiyor bana kalmıyor aman sağlıklı olsunlarda gerisi hallolur 🥰
Kvsr46kvsr ErsBegAs neler yaşayacağımı bildiğim için pekte güzel değil aslında 😅 aniden gelişmesini isterdim, beklemek yorucu
LadyX ErsBegAs yaaaa ben de sabırsızlanıyorum hemen sağlıkla kucağıma almak istiyorum pamuk prensesi 🐣 sıkıldım da zaten
Kvsr46kvsr ErsBegAs evet mecburi sezaryen. İlki normal olmuştu ikinci makat geliş olduğundan sezaryen olmuştum. Üçüncüde mecburi sezaryen, ama aniden olunca işte oldu bittiye geliyor 😅 o yüzden kendi gelmek ister umarım. Ben daha ne olduğu anlamadan 😬
panikprenses ErsBegAs evet ya her seyi yaptim cayindan egzersizine kocami bile kullaniyorum 😬 ama yok catim dar kanala giremiyor 40a kadar bekleyelim dedi doktorum 🥺