Melegimveben haftam 5 kilo aldım ama ilk 2 hafta mide bulantısından 6 kilo vermiştim zaten yeni yeni alıyırum
Hilal1206 Yarın tam 18 haftalık oluyoruz 👼🏻 Şaka gibi ama sadece yarım kilo aldım göbüşüm belli olmaya başladı ve yanlış anlamıyosam miniğim hareket ediyor ☺☺☺ Maşallah kuzuma
minnakimveben 15.Haftaya kadar çok bulantım oldu hiçbirşeyi yiyemedim 5kilo verdim 2haftadır bulantı ilacı kullanıyorum ve çok rahatladım dünya varmış ☺ Artık yemeye başladım kilo da almaya başlarım sanırım ☺
jrarya [bilinmeyen] bende 9 haftalığım 1 kilo aldım 51 oldum hamile kalmadan önce göbeğim dümdüzdi şimdi resmen göbeğim var sizinde çıktı mı bu kadar erken
Asli91 ygmr valla hiç almayanlara bende şaşırıyorum.Dediğiniz gibi en azından adet şişkinliği bebeğin suyu oluyo.
Gzdykpln aslmstfa İlk uc ayda 10 kilo verdim. Gobegim 20 den sonra cikmaya basladi hala kucuk karnim yapi meselesi. 😊
jotorofikgadin aslmstfa gobegim belli ama 4ayligim ben iki kilo verdim hala aynı kilodayim çok endişeliydi çocuk için ama boyu kilosu çok iyi çıktı allahtan