NoName_ mooommmmyyy daha kullanmadık ama luxus hummer aldk yeni kurduk biraz ağır gibi ve çift yönlü değil beğendiğim kısmı travel diye geçiyor ama o bildiğin travellerden değil puseti kolay takılıp çıkarılıyor sonra normal bebek arabası olarak kullanıyorsun pusetsiz çok şeker 🤭
Sultankut mooommmmyyy bagi neo 2 aldım daha kullanmak nasip olmadı ama tam istediğim gibi hafif kolay kapanıyor açılıyor sürüşü baya hafif ama fiyatı biraz yüksek maalesef ama şöyle bişey ileride baston tarzına geçmeye gerek kalmayacak oradan kâr olacak
Minikeller38 mooommmmyyy joie litetrax 4 treval bebek arabası 4 yıldır oğlum kullanıyor şimdi de 2. Oğlum kullanacak nasipse taş gibi araba 60 kilo taşıma kapasitesi var .
Mummybaby mooommmmyyy “maxi cosi lara-2” çok memnunum hep katlaması kolay hemde hafif. Bir de cybex’i çok öneriyorlar ama fiyatları biraz pahalı. Bazen hepsiburada da indirime giriyor inşallah denk gelirse alın hemen
umutluanne7 mooommmmyyy Elele lula travel aldım evde kurduk baktık kullanışlı görünüyor ben travel tercih ettim çift yönlü tek elle kapanabilir özellikli
ElifBD umutluanne7 bende bu arabadan aldım fiyat performans gibi gözüküyor henüz gelmedi merak ediyorum
crazyymom mooommmmyyy En hafifi en kolay taşınabilir hangisiyse mutlaka onu alın bence gerisi fasa fiso
Ceku256 mooommmmyyy ben de Elele lula Travel sistem aldım ama daha doğum yapmadım evde kurdum birkaç kere aileme göstermek için falan kurulumu katlaması taşıması bana kolay geldi. Evimde müstakil düz giriş büyük bir ardiye alanım kocaman bir bahçem kilerim var sürekli kapat kaldır koy yapmayacağım için tercih ederken tereddütte kalmadım açıkçası. Malzemeside kaliteli.
ddefnos mooommmmyyy prego smart fold aldim kendi pusetide var ikinci hamileligim travel sistem arabam var ama o çok hantal kullanmak istemediğim için bunu aldım kabin boy olarak geçiyor fiyatida ortalama bi bakın ben beğendim genel olarak malzeme olarakta kaliteli
Ceku256 umutluanne7 inşallah memnun kalırız ya burda doğum yapmış bebek arabasını aktif kullanan bir arkadaşla konuşmuştum çok memnundu kendisi. Sen kaç haftalık hamilesin 🩷
umutluanne7 deletedmom43191 Rica ederim renk seçenekleri de var ben açık gri tercih ettim Antalya da yaşıyorum malum sıcaklar 😂
umutluanne7 Ceku256 Bence kalırız çünkü ben evde kurduğumuz gün sürdüm baya çok hoşuma gitti bozmak istemedim resmen 😍 içinde bebisimde olunca Allah sür şoför😆😆 24 haftalık kuzum sen ❤️🌸
Ceku256 umutluanne7 ben de sürüşünü sevdim çok rahat geldi. 29+6 benim bebiş 🩷 Toz olmasın diye kaldırdım ama eve biri geldikçe çıkartıp gösteriyorum 🥹😂
deletedmom43191 umutluanne7 bende birazdan cikip civilden bakcam inşallah istediğim tarzda bulup alırım
umutluanne7 Ceku256 benim kaldıracak bi yerim yok bizimki de kutuda duruyor 😂 kurulu halini çekmiştim onu gösteriyorum valla . Güzel günlerde kullanalım inşallah 😍