Mihrasina_ edos23 fena bi socak basması yaşıyorum ben yerleşme olurken olabilirmiş şnşAllah öyledir resmen klime bile fayda etmiyor
edos23 Mihrasina_ bende öyleyim gerçekten ne zaman beta bakacağız 🤣🤣 yada idrar testi meraktan çatlıyorum
Mihrasina_ edos23 inan bende çok sabırsızım ben bu sefer gecikme olmadan bakmak istemiyorum çok fazla hayal kırıklığı yaşıyorum sonra
edos23 Mihrasina_ yaa bende mi öyle yapsam acaba 23 üne randevu almıştım belki kanda çıkar diye acaba iptal mi etsem 🙄 ben bu ay ilk defa deniyorum şimdiye kadar hiç düşünmüyorduk
Mihrasina_ edos23 ilk defa deniyorsan git canım ben biraz yıprandım bu konuda ondan belki sende hemen çıkar
birumut_ edos23 benim de öyle içim kıpır kıpır acaba oldu mu olmadı mı düşünmekten kafayı yiyicim 😂 kafamda atamıyorum da
edos23 Eslem2112 aşko betaya vs ne zaman bakacaksın 🤣🤣🤣🤣🤣 en erken ne zaman bakabiliriz benim 1 temmuzdu bu ay son adet
edos23 Eslem2112 yani hesaplamaya göre ve Ovülasyona göreyse ortalama 11/12 si gibi yumurtlamam oldu galiba zaten pikti teke döndü
Salise2 edos23 tarihlerimiz yakın. Bikaç aydır aynı şeyi yaşadığım için bu ay hiç hevesim yok benım yaa. Yine olacağını sanmıyorum yani
aryabe Mihrasina_ benim de aynı sizin gibi . 1’ nde bitti. Afet başlangıcım 28 Mayıs ama ultrasonla uyuşmuyor. Bende de çok oluyor ani sıcak basmaları. Kalp atışını dinlediniz mi ?