Mihrasina_ edos23 1 inde bitti 9-10 gibiydi yumurtlama olmuş ultrasonda doktor gördü ve dünden beri bir sıcak basması yaşıyorum anlatamam sanki menopoza giriyorum öyle bit alev atıyorum rüzgar bile etki etmiyor n’oluyo bana anlamıyorum
edos23 Mihrasina_ bende 1 Temmuz başlangıç 5 i bitti ama fena beni de ateş basıyor doktor ultrasonda yumurta çatlamasını görebiliyor mu
aryabe Mihrasina_ benim de aynı sizin gibi . 1’ nde bitti. Afet başlangıcım 28 Mayıs ama ultrasonla uyuşmuyor. Bende de çok oluyor ani sıcak basmaları. Kalp atışını dinlediniz mi ?
Salise2 Ben de sat 1 temmuz. Ovulasyonda dün koyu çizgiyi gördüm ama pik değil sanki sizin böyle oldu mu hiç
Mihrasina_ Salise2 bende pcos olduğu için ovülasyon fayda etmiyor doktor muayenesinde çatladıgını öğrendim benimde 9-10 yumurtlama 11 gibi gibi çatlamıştı
Salise2 Mihrasina_ geçen ay iki gün koyu çizgi ve sonrasında silikleşti ama şimdi yeterince koyunmu anlayamadım. Gerçi buna boşa kafa yoruyorum gibi geliyo ama hayırlısı :)
Gizemce1- Mihrasina_ asıl pcosta etkilidir ovülasyon ne zaman yumurtlayacagınızı anca test ile bilirsiniz
edos23 Eslem2112 durumlar nasıl sizde benim çok fazla ayak altı yanması ateşlenme kasık ağrısı bel ağrısı var
Ftmnur11 edos23 akintin varmı seninde ? Benim 3 gündür beyaz şeffaf uzayan akıntım var ama bilmiyorum yumurtlama mı.bugun değerlendiririm kısmet artık.pkos olunca umut az oluyor maalesef
Mihrasina_ Gizemce1- hayır malesef bende öyle değil Lh hep yüksek olduğu için hep koyu çizgi çıkıyor profilimde daha önce paylaşmıştım 2 ay denedim hormonlarım hep yüksek pcostan dolayı ve sürekli koyu çzigiydi yani yumurtlama görmüyordum
Mihrasina_ edos23 fena bi socak basması yaşıyorum ben yerleşme olurken olabilirmiş şnşAllah öyledir resmen klime bile fayda etmiyor
Salise2 edos23 ben bugün doktora gittim. Yumurtan çatlamış henüz 3 günü de geçmemiş dedi. Demekki görebiliyorlar. Ovulasyonla da takip ediyordum zaten ona göre de 15inde yani dün çatladı.
Salise2 edos23 tarihlerimiz yakın. Bikaç aydır aynı şeyi yaşadığım için bu ay hiç hevesim yok benım yaa. Yine olacağını sanmıyorum yani
cizgilidefter edos23 ovülasyonum daha olmadı, denemeler yapıyoruz. İlk kez bu ay başladık biz de. İnşallah hepimiz güzel haberler alırız