Tugceasel21 Ezgiezgi34 33 haftadayim maşallah bana 🤣ağrım sızım yok bebek dönmüş sadece bacak arası ağrimdan başka ağrım olmuyor 😊inşallah doğuma kadar böyle gider 😊
Nergiznane Ezgiezgi34 31+2yiz karnım çok sertleşiyor eller ayakalr şişmeye başladı sıcaklardan uyku asla uyuyamıyorum çok zor geçiyor
Sinemissttt Ozlemsevgi kaşıntı nerelerde canım benimde çok fazla kaşıntım vardı gebelik kolestazı olmuşum
Ozlemsevgi Sinemissttt ilk başta karın ve göğüslerdeydi sonra bütün vücuda yayıldı ayak altından avuç içine kadar tehlikeli bir şey mi
Demirss2023 35+3 ellerim aşırı ağrıyor özellikle geceleri sabah kalktığımda elimi açamıyorum kızlar birde vajinamda ayağa kalktığımda batmalar oluyor sanki her doğacakmış gibi 😂 kasık ağrısıda var yalancı sancılar mıdır henüz bilmiyorum
Sinemissttt Ozlemsevgi doktoruna başvurmalısın bende 32.haftada kaşıntı şikayetiyle gittim kolestaz olduğunu öğrendim. Gidersen haber ver umarım değildir 🙏🏻
Glprn4 Ezgiezgi34 of evet ayak parmaklarım bile ağrıyor sabah uyanınca çok yorgun ve ağrılı uyanıyorum
Bsra-0 Bende 35+5 bebek dönük zaten son üç aydır kontrollerde hep dönüktü. Doktorum normal doğum görünüyo herhangi bi problem yok dedi. İlk doğumum olcak normalden korkuyorum sezeryandanda korkuyorum ama büyük ihtimal sezeryan isticem
Senaparlapusat Zeynepkab evet alabiliyorsun bu bildiğin sporcuların acil bi acı ağrıyla baş etme yöntemi vallaha bende hemşireyim ama hiç aklıma gelmemişti doktor diyene kadar bundan sonra evimden eksik etmem
hemsireblog1 sevdegun34 bizimkinin gelişim geriliği olduğundan zaten 37de doğum planlanacak muhtemelen. Bende açıkcası korkumdan erkenden hareketler yapmaya korkuyorum 🥹
cauuv1 Aycegul ben o kadar beklemez diye düşünüyorum dedigim gibi suyum da fazlaymıs şikayetlerim de var
merve5361 Ezgiezgi34 Evet bendede aynısı oldu.. hatta ayaklarımın üst kısmı sanki içine su sıkmışlar ben yürüyünce böyle sallanıyor oda Bol bol dinlenmene bak birde fazla tuz tüketmemeye özen goster
Hlya1993- Gulsah bendede gelişim geriliği var. Benimde 37 planlandı. Benim ara ara sancılarım çıkıyor. Bugün itibarı ile 😭
gokcekizim_ Ezgiezgi34 35. Hafta.. göğüslerimin ucu sanki yeni gebeyim gibi ağrıyor hassas el değmiyor. Uyku desen zaten yok. Nefes nefese kalıyorum.. Allah kolaylık versin her şey bebeğimiz için🥰 sağlıkla gelsinler🤲🏽🩷
Adaklc6 Yarın 35 haftaya giriyoruz el ayak da ödem aşırı terleme terlemekten uyuyamıyorum yürüyüş de yapamıyorum ne yalan söyleyim hava çok sıcak gidiyor Evin içinde dolanıp duruyorum
Sseelliinn Kızlar merhaba şuan 36+1 haftalığım perine masajı yapan var mi ben hâlâ başlamış değilim yapıp faydasını gören
Ceyhan1 Parinas kalça ağrısı için magnezyum önermediler mi? Bende de aynı şikayet vardı magnezyum kullandığımdan beri kesildi
Parinas Ceyhan1 kullanıyorum ilk 1 2 gün azaldı gibi oldu sonra yine aynı. Magnimore kullanıyorum türü mü yanlış acaba siz ne kullanıyorsunuz
Ceyhan1 Parinas Orzax Ocean ExtraMag doktorumun önerisiyle buna başladım 1 ay oldu ve tamamen kesti kalça ağrımı merdiven dahi çıkamıyordum. Ama siz yine bi doktorunuza danışın çok geçmiş olsun🌸