Şöyle söyleyim, hamilelikten önce öyle çok abartılı bir şey isteyen illa al diyen biri olmadım, doğum günü evlilik yıl dönümü, yılbaşı anneler günü falan filan hediye olsun Çiçek olsun alan bi eş değil kocam bende çok önemsemem zaten.. sigaram yok öyle abartılı harcamam yok…
Hamile kalınca baştan söyledim özelde doğum yaparım diyee. Ona göre birikim yapalımm (tek maaş kira borçlar ödemeler falan)
Çünkü ben hayatım da gebelik için 2 kere devlete gittim, şans bu yaa ikisinden çok pişman oldum, sıfır ilgi sıfır bilgi sorular cevapsız kaale alan yok..
Neyse sonuç olarak kocama dedim bu zamana kadar bi şey istemedim ama özelde doğum yapmak istiyorum sen ayarlayabilirsen ayarlarsın sıkıntı yapma gerekirse altınımı bozarım dedim 2. doğumu da özelde yaptım çok şükür 🙏🏻🙏🏻
Ben biraz sabırsız ve panik birisiyim.. aklıma takılan bi şey olsa sormak için hemen muhatap bulmam lazım,
ağrım varsa hemen müdahale etmeleri lazım, bi sorun varsa anında çözmeleri lazım gibiii 😇
Kısacası şans işi devlette yapıp çok memnun olanda var , ama ben tercih etmedim, geçti çok şükür 🙏🏻